Susien sota
Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentaneet Marlene Sanoukian ja Pasi Rakas Jääskeläinen. Kansi: Nic Oxby. Sidottu, kansipaperi.
Uhtred ja susien raivo
Mestarisoturi Uhtred on vihdoin vallannut sukunsa linnan takaisin, mutta rauhasta hän ei saa pitkään nauttia. Uhtred saa hätäsanoman vanhalta suojatiltaan ja lähtee uskollisten soturiensa kera ratkomaan Mercian ja vanhan vihollisensa Wessexin ongelmia.
Merciassa Uhtred huomaa, että hänellä on vastassaan myös uusi vihollinen: norjalainen viikinkipäällikkö Sköll, joka johtaa beserkeiksi kutsuttua hurjapäisten viikinkien joukkoa. He ovat suden sotureita, jotka huumaavat itsensä ennen taistelua ja sotivat mielipuolisen raivon vallassa. Sköll mielii Northumbrian kuninkaaksi Uhtredin vävyn Sigtryggrin tilalle ja hyökkää säälimättömästi tämän kimppuun.
Tuhotakseen yhden vihollisen Uhtredin täytyy ensin kohdata toinen. Onnistuuko hän pitämään Wessexin loitolla pohjoisista kotiseuduistaan? Onko pelottavan velhon tukemia suden sotureita vastaan edes mahdollista taistella?
Uhtred-sarjan 11. osa Susien sota jatkaa Englannin yhdistymisen tarinaa, joka on kertomus rohkeudesta, velvollisuudesta, sodasta ja rakkaudesta.
Bernard Cornwell
Bernard Cornwell (Britannia, s. 1944) on suosittu historiallisten romaanien kirjoittaja. Hänen teoksiaan on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta.
Cornwell on sotalapsi, jonka isä oli kanadalainen ja äiti brittiläinen. Hänet laitettiin orpokotiin, mistä hänet adoptoitiin vauvana kiihkeän uskonnolliseen perheeseen Essexiin, jossa hän asui lapsuutensa. Cornwellin mukaan 1600-lukulaisen ajattelun tunteminen on ollut hyödyksi hänen historiallisten romaanien kirjoittajan urallaan. Kotona hauskanpito oli kielletty, mutta koulussa hän oppi pelaamaan krikettiä ja ymmärtämään, että hänen vanhempiensa oppi oli roskaa.
Uhtred-sarja
Kirjasarja tunnettiin aiemmin Isossa-Britanniassa The Warrior Chroniclesina, mutta nykyään sen virallinen nimi on tv-sarjan tapaan The Last Kingdom. Yhdysvaltalaiskustantaja käyttää kirjasarjasta nimeä The Saxon Tales.
Sarja sisältää 13 pääteosta ja yhteensä teoksia 13 kpl.