Nefrin tytär (Kaksosauringot, #3)
Keskiarvo 3.94
3.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (25)
Kirjahyllytilastot

Nefrin tytär

Erika Vik
Julkaistu: syyskuu 25, 2018 (Gummerus)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, steampunk
Avainsanat: kotimainen

Kansi ja kartta: Erika Vik. Sidottu, kansipaperi.

Kaksosauringot-trilogian fantastinen kertomus kahtia jakautuneesta maailmasta huipentuu kiihkeästi odotettuun, spektaakkelimaiseen päätösosaan.

Tulilinnut ja kartaagit ovat hyökänneet Seleesiaan, ja Klaani on kaapannut Aleian Thelluriaan. Corildon lähtee Seuran varjojen kanssa hänen peräänsä ja värvää mukaansa Mateon, joka osaa avata thellurialaisia lukkoja. Kun Aleia kohtaa viimein Thelluriassa etsijänsä, Klaanin värvänneen tahon, hän törmää toisenlaisiin totuuksiin, jotka pakottavat hänet kyseenalaistamaan kaiken seleesien keskuudessa kokemansa.

Kenen puoleen Aleian lojaliteetti kallistuu? Voiko hän hallita lumousta sisällään vai onko sillä oma tahtonsa? Entä miten käy Corildonin ja vainottujen seleesien?

muokattu 25.09.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

LanganpäitäHän sanoi nimekseen Aleia (Kaksosauringot, #1)Susikuningatar (Gigi ja Henry, #3)Seleesian näkijä (Kaksosauringot, #2)Kerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry, #1)

Kirja-arvioita (4)

Nella avatar
Kirjoittanut
4.5

Hieno päätös mahtavalle sarjalle. Koko sarja on mielestäni parhaita kotimaisia kirjoja, joita olen lukenut ja yltää kyllä monien muidenkin teosten tasalle. Kirjassa on kiehtova tapa edetä tarinassa ja se pitää koukussaan koko tarinan ajan. Itse luin kirjan ahmimalla enkä olisi halunnut laskea teosta käsistäni hetkeksikään. 

Kaikki hahmot ovat mielenkiintoisia ja ihania omalla tavallaan. Sarjan ensimmäiseen osaan verrattuna kirjassa on huomattavasti vähemmän ... (lisää)

Sekai-chan avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
HourglassEyes avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
HeirOfMist avatar
Kirjoittanut
4.0

Joo siis, olihan tämä hyvä kirja, mutta ehkä oli vähän liian tiiviisti tungettu. Mielestäni ainakin laivamatka olisi voitu laittaa aikasempaan kirjaan, niin tähän olisi saatu vähän tarkemmin tähän kirjaan. 

Ja sori jos on aika huono ku on eka esittely.

Paikalla 1 jäsen ja 35 vierailijaa
Freyja
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552