Ikuisesti, siskoni
Keskiarvo 3.44
3.44 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (8)
Kirjahyllytilastot

Ikuisesti, siskoni

Katri Alatalo
Julkaistu: toukokuu 24, 2019 (Gummerus)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Kansi: Jenni Noponen. Sidottu, kansipaperi.

Endruilissa, unohdettujen kivijumalten laaksossa, ikivanhojen tammimetsien keskellä varttuu kaksi siskoa. Caitriona kuulee muinaisten kivijumalten puhetta ja saa heistä voimaa. Pikkusisko Doilidh tahtoisi olla Catin kaltainen. Käy niin, että jumalat puhuvat hänellekin. Sokeana hetkenä isosiskon iloa ja ylpeyttä tahraa pitkä musta juova, ja hän tekee synkän virheen, jota kivijumalat eivät anna anteeksi.

Toisaalla nainen kulkee merillä ja mantereilla palkkasoturina ja druidiparantajana. Aikakausien kuohujen yli hän etsii anteeksiantoa, rakkautta ja kohtaa paljon kuolemaa – muttei omaansa. Ja vielä tulee aika, jolloin kaikki se, mikä tapahtui kerran, saattaa tapahtua uudelleen.

Kelttiläisistä myyteistä ammentava Ikuisesti, siskoni on huikaiseva kertomus ajat ylittävästä rakkaudesta, mustasukkaisuudesta ja kohtalokkaasta petoksesta, joka saa kuolemankin sijoiltaan.

(muokattu 24.05.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myrskykausi (The Witcher – Noituri, #8)Paholaisten valtakunta (Savuvarkaat, #2)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Zarazethin avaimetTuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Susanna Tuomi
Jäseniä yhteensä: 8799