Plattilan noita

Anu Holopainen
Julkaistaan: helmikuu 26, 2021 (Myllylahti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset
Avainsanat: kotimainen, noidat
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Sidottu.

Alakouluikäisten suosittu IIK!-sarja nostattaa jälleen kauhunväreitä, tällä kertaa noitametsään suuntautuvan leirikoulun merkeissä. Helppolukuinen, maltillisen pituinen ja sopivan jännittävä tarina houkuttelee myös vähemmän lukevia lapsia uppoutumaan kirjaan.

Sussa ja Saku osallistuvat leirikouluun, joka suuntaa Plattilan metsiin muutaman yön vaellukselle. Leppoisa retki saa huolestuttavan käänteen, kun paikalliset kertovat retkeläisille Plattilan noidasta, joka sieppaa lapsia ja estää kännyköiden toimimisen. Ennen pitkää yksi luokkatovereista katoaa metsään, ja hänen jälkeensä myös molemmat opettajat.

Neuvokkaat leirikoululaiset jatkavat matkaa omin päin, mutta metsä tekee heille pelottavia temppuja: polut vaihtavat paikkaa ja jokin näkymätön olento kiertelee tutkimassa telttoja yön pimeydessä. Kun vielä yksi leiriläinen katoaa ja hänen äänensä kutsuu metsän keskeltä löytyvästä kummitustalosta, on aika kohdata Plattilan noita silmästä silmään!

muokattu 22.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väri avaruudesta ja muita Cthulhu-mytologian tarinoitaDunwichin hirviö ja muita kertomuksiaKootut kertomuksetKehtolauluH. P. Lovecraftin parhaat
Paikalla 2 jäsentä ja 60 vierailijaa
Jussi, MARGO
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868