Madame Burovan kuu ja tähdet

Ruth Hogan
Madame Burovan kuu ja tähdet - Ruth Hogan 7.50   2

Alkuteos ilmestynyt 2021. Suomentanut Susanna Tuomi-Giddings. Kansi: Laura Noponen. Sidottu.

Hyvän mielen lukuromaani parhaaseen brittityyliin kertoo eläköityvästä selvänäkijästä

Ruth Hoganin romaanissa Madame Burovan kuu ja tähdet muiden ihmisten salaisuuksiin kyllästynyt selvänäkijä saa kohtalolta elämänsä tärkeimmän tehtävän

Imelda Burova on viettänyt koko elämänsä Brightonissa ennustajana kuunnellen muiden ihmisten salaisuuksia, mutta salaisuuksien vartioinnilla on ollut hintansa. Hän on nähnyt rakastajat ja valehtelijat, enkelit ja pirulaiset, unelmoijat ja typerykset. Hänen tarot-korttinsa ovat paljastaneet kaikkien salaisuudet eivätkä ne ole koskaan valehdelleet. Nyt Burova on väsynyt ja haluaa palan elämää myös itselleen. Ennen sitä hänen täytyy kuitenkin lunastaa kauan sitten tekemänsä lupaus ja toimittaa perille kaksi ruskeaa kirjekuorta.

Lontoossa eräs nuori nainen tarvitsee uuden alun. Billie on menettänyt työnsä yliopistolla, miehensä sekä paikkansa maailmassa, kun hän on löytänyt jotakin, mikä on saattanut hänen koko identiteettinsä kyseenalaiseksi. Vastauksia janoavan Billien täytyy lähteä matkalle, joka vaikuttaa johtavan hänet erään brightonilaisen selvänäkijän ovelle.

Ruth Hogan kertoo Madame Burovan kuu ja tähdet -kirjassa värikkäästi ja koskettavasti yli 50 vuotta kattavan tarinan viehättävistä englantilaisista kesistä, eksentrisistä ihmisistä, sankareista ja konnista sekä kadotetuista ja paikkansa löytäneistä.


Kirja julkaistu maaliskuu 29, 2022 (Bazar)
Alkuperäinen nimi 'Madame Burova'

Tietoja muokattu maaliskuu 30, 2022

Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni

Kirja-arviot & arvosanat

_Silence_
_Silence_
Arvosanat 219
Kirja-arviot 0
Viestit 1
kesäkuu 10, 2022
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle