Kissanaisia

@ Liliana Lento
Kissanaisia - Liliana Lento 8.22   18

Kannet: Eve Lumerto. Sidottu.

Helmi on töissä tilitoimistossa ja asuu kissansa Missen kanssa. Parisuhde räiskyvän ja itsevarman Elsan kanssa on päättynyt yhteisymmärryksessä, mutta silti Elsan uusi parisuhde kirpaisee Helmiä. Yökerhossa Helmi tapaa ohimennen viehättävän ja salaperäisen naisen, jota kohtaan hän tuntee heti selittämättömän voimakasta vetoa. Kuka on tuo kaunis tuntematon? Ja miksi Helmi näkee outoja unia veljensä naapurin lemmikistä?

Mai tekee gradua kissaeläimiin liittyvistä uskomuksista ja työskentelee opiskelun ohella samassa tilitoimistossa kuin Helmi. Hän asuu rauhallisessa omakotitalossa luonnon helmassa ja viettää miellyttäviä hetkiä poikaystävänsä kanssa. Elämä on päällisin puolin mallillaan. Maita painaa kuitenkin suuri perhesalaisuus. Onko sitä tuhoisaa paljastaa edes läheisimmille ihmisille?

Kissanaisia on urbaani ja sateenkaareva fantasiaromaani, joka sijoittuu Tampereelle. Se tarjoaa romantiikkaa, ystävyyttä ja kimurantteja ihmissuhteita mutta myös teräviä huomioita yhteiskunnasta, ihmisten asenteista ja erilaisuuden hyväksymisestä.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu joulukuu 4, 2021 (Nysalor-kustannus)
Tietoja muokattu marraskuu 6, 2022
Muita teoksia kirjailijalta Liliana Lento
Florenian neidot 8.12   16
Koivu ja pihlaja 9.00   2
Salaisuuksia Delobriandissa 8.50   4
Dionnen tytöt 5.50   8