Hirviöt iskevät takaisin

@ Ian Mark
Hirviöt iskevät takaisin (Hirviönmetsästäjät #2) - Ian Mark 8.12   16

Alkuteos ilmestynyt 2023. Suomentanut Noora Niemelä. Kuvitus: Louis Ghibault. Sidottu.

Jack, hänen paras ystävänsä Nancy ja yrmeä 200-vuotias hirviönmetsästäjä Tumppi suuntaavat munkkeja* muistuttavien hirviöiden perässä Skotlantiin, missä nämä ovat aiheuttamassa kaaosta ikivanhassa luostarissa. Mutta päästessään paikalle Jack saa huomata, ettei homma olekaan niin yksinkertainen kuin hän on luullut.

Puuromaisessa sumussa vaanii outoja olentoja, kummitukset kirkuvat yössä ja onpahan lammen pohjassa… kenties Loch Nessin hirviö? Niin, ja sitten on vielä nunnia, aika karsea kilpaileva hirviönmetsästäjä sekä muinainen ennustus, joka saarnaa MAAILMANLOPUSTA SELLAISENA KUIN ME SEN TUNNEMME. Jack saa jälleen huomata, että hirviönmetsästäjän työssä ei tylsää päivää näe!

Hirviöt iskevät takaisin on hulvattoman hauskan Hirviönmetsästäjät-sarjan toinen osa. Hyppää Jackin ja kumppaneiden mukana seikkailuun, josta ei puutu yllättäviä käänteitä, ällöjä monstereita saati sangen epäilyttävää määrää kaalia.

*Ajattelet varmaan nyt donitseja tai hillomunkkeja, joten selvyyden vuoksi on todettava, että kyseessä ovat luostarimunkit eivätkä makeat leivonnaiset.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 5, 2023 (Kumma)
Alkuperäinen nimi 'Monsters Bite Back'
Tietoja muokattu syyskuu 5, 2023

Hirviönmetsästäjät

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille (Hirviönmetsästäjät #1) 8.26   20
Hirviöt iskevät takaisin (Hirviönmetsästäjät #2) 8.12   16