Oo, sulla on Lohikäärmevuori!

Kiva kuitenkin päästä pitkästä aikaa arvuuttajaksi. Toistaiseksi olen menettänyt vuoron melkeinpä saman tien, saas nähdä, käykö nytkin perinteisesti...
- Siitä, mitä nyt sanoit, voisin tarttua sinua niskasta, niin että tuntisit; mutta on parempi että pidämme rauhan keskenämme ja tulemme tuttaviksi. Orjia olemme me kaikki täällä, sinä samoin kuin me muut; ja täällä on laivassa muitakin, jotka ovat hyvää sukua, ja niihin kuulun minä. X on nimeni ja minä olen päällikön poika. Ja totta on, etten taida kieltäsi, mutta sinä taidat vielä huonommin minun kieltäni, josta et osaa sanaakaan. Sen vuoksi olemme, mielestäni, yhtä hyviä, sinä ja minä; tahi, jos jompikumpi on parempi, niin tuskin se olet sinä.Oo, sulla on Lohikäärmevuori! :smile: Piti oikein tarkistaa omasta, tavanomaisemmasta Hobitistani, ja toden totta, hiukan eri sanoja käytössä.

[i]Toinen katsoi ylpeästi häneen ja kohautti olkapäitään; lopulta hän vastasi olevansa ylhäissukuinen mies eikä tottuneensa orjien kuulusteltavaksi, orjien, jotka eivät edes osanneet kunnolla puhua. Silloin sanoi X:
- Siitä, mitä nyt sanoit, voisin tarttua sinua niskasta, niin että tuntisit; mutta on parempi että pidämme rauhan keskenämme ja tulemme tuttaviksi. Orjia olemme me kaikki täällä, sinä samoin kuin me muut; ja täällä on laivassa muitakin, jotka ovat hyvää sukua, ja niihin kuulun minä. X on nimeni ja minä olen päällikön poika. Ja totta on, etten taida kieltäsi, mutta sinä taidat vielä huonommin minun kieltäni, josta et osaa sanaakaan. Sen vuoksi olemme, mielestäni, yhtä hyviä, sinä ja minä; tahi, jos jompikumpi on parempi, niin tuskin se olet sinä.[/i]