Kategoria: Konserttisali | 18 viestiä | 163 lukukertaa
Kategoria: Leikkinurkka | 1348 viestiä | 152,8 t lukukertaa
Vastannut: Melian, 18.05.2026

Mikä sinua potuttaa nyt?

Niksu avatar
Olo on (huonosti nukutun yön jälkeen) melko kehno. Vatsaa vääntää ja väsyttää, teetä ei vielä ole ehtinyt keittää, mutta josko tuossa pian, sen kuin pitäisi auttaa... Haluaisin todella voida nukkua rauhassa yöuneni, mutta kämppikset tuppaavat pitämään sellaista melua, että se taitaa jäädä haaveeksi.
Dragonil avatar
Äiti ja isä päättivät hankkia uuden telkkarin, kaikilla nykypäivän hömpötyksillä (Tosin joudun myöntämään, että ne hömpötykset antavat kyllä uskomattoman kuvanlaadun...). Se kuulemma korvaa joululahjat, synttärilahjat, nimipäiväsuklaat jne. joita heille mahdollisesti hankittaisiin. Kaunis ajatus, mutta täyttä humpuukia. Ainoa kunnon syy on se, että HIFKin liigapelit eivät näkyneet vanhalta telkkarilta, vaikka kortti oli.
No, se potuttava juttu on se, että kun kytkimme tämän ihmelaitteen nettiin... Tsadam! Koko taloudestamme katosi nettiyhteys. Ja sen mukana tämän lohiksen elämä. (Ei, ei minkäänlaista riippuvuutta) Onnistuin tämän kirjoituksen tekemään isäni puhelimen nettijaolla, mutta aika on todella rajoitettua... No, toivotaan, että yhteys palautuisi pian...
Echramath avatar
Se, että tässä säikeessä on mukamas 113 uutta viestiä! Ei varmana o!
Pisania avatar
Sikamainen rahanmeno tässä kuussa. Olen ostellut joululahjoja ja vaikka mikään yksittäinen asia ei ole ollut kovin kallis, on yhteissumma jo aikamoinen. Enkä vieläkään ole saanut kaikkea hommattua :angry: . Toivottavasti se muuttuu huomenna (bussimatkat Turkuun, siinä menee kymppi). Sitten on vielä joulunajan ruokaostokset! Sekin lista kasvaa jatkuvalla syötöllä. Ei ole kyllä yhtään joulufiilis. Koristeetkin taitavat jäädä laatikkoon tänä vuonna ja siivoamaan en ainakaan rupea.

Lisäksi olen menossa yöpuulle mutta jostain talon uumenista kantautuu etäisesti musiikiksi tunnistettavaa mörinää. Syvä huokaus...
Niksu avatar
Dragonil, tsemppiä! Minä tiedän miten paljon tuskaa nuo nykyajan tekniikka-vempaimet tuppaavat aiheuttamaan. Enemmän haittaa kuin hyötyä ja varsinkin ne ihan uusimmat mallit... No, toivotaan että saatte pian jonkin ihmevelhon sinne paikalle korjaamaan ainakin nettiyhteyden kuntoon, jos ei muuta.

Pisania, et ole ainoa, jolla on tähän aikaan kuusta rahaongelmia! Onneksi itse sain sitä hieman lisää tilille kuun alussa. Saa jouluruuat ja loput lahjat ostettua + erääntyvät laskut maksettua... mutta siihen se sitten meneekin. No, ainakin jouluna saa nauttia tuvan lämmöstä ja läheisten kanssa vietetystä ajasta. :smile:
Sapfo avatar
Nexus Mod Manager päivittää itseään. Tehnyt sitä jo melkein vuorokauden enkä saa siksi Skyrimiin Jarlaxle Baenren hattua.
HAHHAHHAHHA!!

Oikeasti en ole vahingoniloinen, mutta pakko oli hymähtää!!

Jarlaxle Skyrimissa.. vai onko vain se hattu??

Minua potuttaa se ettei minulla ole aavistustakaan mitä teen 60 neliöön tyhjään tilaan.. Se on kai vanha teurastamo tjs. Asun vanhassa tehdasrakennuksessa ja liika tila tekee hulluksi!!! Jos voisin antaisin sen taideyhdistykselle tai nuorisokodeille, vaikka askartelutilaksi, mutta asun liian sivussa, tänne on ei pääse julkisilla, eikä kaikilla ole autoa..
On siinäkin ongelma.. Monella ei ole edes asuntoa..
Rasimus avatar
1 kirja, 890 viestiä
Pohdin, pitäisikö tämän mennä elämä on ihanaa -ketjuun vai tähän, mutta taitaa kallistua tähän, sillä kyse on sentään työn orjuudesta ja menetystä hengähdystauosta.

Pomo taas muistutti kuinka korvaamaton ihminen olen. Lomat olisi kauhean kiva jos siirtäisi myöhemmäksi. Eli jossain välissä otan viikon tauon duunista sen sijaan että nyt täyttäisin joulu / uusvuos -välipäivät ja saisin kahden viikon tauon. Palkioksi saan ylimääräisen kertakorvausbonuksen (!) ja luvan työskennellä myös viikonloppuna (ja kait myös muina pyhäpäivinä, en huomannut kysyä) ja kasvattaa siten tiliä entisestään ( :tongue: )

Joskus mun on kuitenkin unohdettava ahneus ja muistettava, että tällaset keikat ei ns. piipussa oloa helpota.
Piru Naiseksi avatar
Ole tyytyväinen siitä, että työpanostasi tarvitaan mutta muista myös, että Sinun pitää huolehtia tärkeimmän työvälineesi, Sinun itsesi, hyvinvoinnista.
20.12.2013
Sapfo avatar
Kiire, jonka vuoksi naputtelin kakkos kandini kasaan yhdeltä istumalta (12 tunnissa) ja tuntuu, että siitä tuli ihan kamala. Huomenna saan kuulla tuomion.
Jäi nyt kaihertamaan, mikä oli tuomio?? Kerro nyt tai menee Joulu pilalle.. ;)
Scartti avatar
Sivusto toimii tökkien tabletilla.. kiitin jonkun viestiä, kun luulin tökänneeni jotain muuta kohtaa, enkä keksinyt miten sen saa poistettua.
max avatar
Itse oon tabletilla pari kertaa vahingossa poistanut oman viestin, kun siinä ei ole mitään varmistusta. En tosin tiedä onko ne niin isoja menetyksiä ollut...
Piru Naiseksi avatar
Minua suututtaa se, että innokkaasti virkkaamastani villatakista sukeutui susi: virkkeen raidat eivät osuneet kohdalleen. Olisi pitänyt ajatellla enste, ennen kuin alkoi pykäämään erillisiä etukappaleita liukavärjätystä langasta. Onneksi suolsin ns. eläinlajia huokesta langasta ja melko vähätöisin mallein. Kun sovitin vaatetta, niin raitojen polvelu etusaumassa häiritsi mutta ei takki muutoinkaan minua suuresti pue.
Jokainen käsityön harrastaja kai toisinaan epäonnistuu tai tai sinänsä onnistunutkin tuotos ei ole tekijän oletusten mukainen.
Käsityöelämä on...
The Big Bad Wolf avatar
Joululomanlupaus. Lupasin, etten lainaa mitään joululomalle. Lukisin omia kirjojani. Ja heti hyökkää uutuudet-hyllyltä Karou kakkonen silmille. Mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Aaaaaaaaaaargh. Mutta en lainaa mitään.

Jouduin ottamaan huonomman koneen kun parempi tilttasi. Nyt pelkään kuollakseni jokaisen randomin vahtaavan olan yli mitä teen.

Nettipaketti loppunut.

Piti ajastaa blogiin postauksia, jottei tarvitse rikkoa nettikieltoa. En voi kytätä puolen minuutin välein kommentteja.

Joululahjoja ostamatta. (Hupsis.)

Mutta, jos tämän kaiken unohtaa, kaikki on loistavasti. :cheesy: Hyvää joulua!!!!
LordStenhammar avatar
Eipä ole oikein joulumieltä nyt. Ensin tuolla mielenterveyskuntoutujien ryhmässä yksi vanhempi nainen kuoli. Mä näin jo sen katseesta, että joku oli vialla. Pari päivää sen jälkeen tuli sitten suru-uutinen. Se oli ilmeisesti ollut aikaisemmin jossain liikenneonnettomuudessa, minkä takia se käveli aina kumarassa. Ikävää.

Toissapäivänä käveltiin kaverin kanssa sen kämpille ja huomattiin, että pihassa oli ambulanssi, poliisiauto ja ruumisauto. Siellä rappusissa oli mies, joka oli kaatunut portaissa ja lyönyt päänsä. Ei ollut miehessä enää mitään eloa. Verta oli lattialla. Tulipa nähtyä kuollut mieskin sitten. Se tuli uniin.

Ja sitten tänään sain kuulla, että kaverin faijalla oli myyräkuume ja se joutui sairaalaan. Että pirun hyvää joulua vaan kaikille.
Pisania avatar
Tuon edellisen postauksen jälkeen ei oma nillityksen aihe tunnu enää paljon miltään... Voimia MannhaiKotkalle.

En enää ikipäivänä sytytä yhtään kynttilää (siis semmoista perinteistä pitkää ja kapeaa). Löysin kaapista pussillisen vanhoja kynttilöitä, jotka ovat hieman vänkyriä ja kun aiemmin yritin oikoa yhtä suoremmaksi jalassaan, se piru putosikin pöydälle. Hiemanko säikähdin. Mikään ei onneksi syttynyt tuleen tai kärvähtänyt, mutta isoisoäidin tekemään valkoiseen liinaan tuli punaisia steariinitahroja. Koitin niitä marttojen ohjeilla ja sappisaippualla pois, mutta saa nyt nähdä lähtikö ne kokonaan. Harmittaa ihan hitosti. Ehkä tämä oli jonkinlainen itsensä toteuttava ennustus, sillä pelkäsin jotain tällaista tapahtuvaksi. Tuikkuja tästälähin siis.
Laine avatar
Tää loputtomana tulvana tuleva jouluhössötys, sitä ei pääse ees pakoon.
Viimeyön uni ahistaa ja ja pelottaa vieläkin koska luulen sen olevan enneuni, se jos mikä stressaa vielä kaiken muun kanssa. Luulin jo että pääsen pikkuhiljaa kaikista ongelmista eroon mutta ei, nehän tulee uniin muistuttamaan..
24.12.2013
Puolikuu avatar

Toivottavasti joulupukki tuo vain risuja niuhoille kirjastovirkalijoille.
24.12.2013
PuolikuuHelka-kirjasto päätti netpostin kautta muistaa minua näin jouluna -myöhästymismuistuksella.:sad:

Toivottavasti joulupukki tuo vain risuja niuhoille kirjastovirkalijoille.
Minua kirjasto muisti eräpäivämuistutuksella, eräpäivät tapaninpäivänä. Lainoja sai onneksi uusittua, eikä asia minua mitenkään potuta, mutten kyllä ymmärrä, kuinka eräpäivä voi olla päivänä, jona kirjastot ovat kiinni...
27.12.2013
Piru Naiseksi avatar
Joulupäivänä kuvasin lähiössämme lähinnä aamuruskoa, joka punasi sadepilvetkin kirkkaiksi. Alkeellisin kirppiskameroin tähtäilin taivaanrantaa kävely- ja ajotietä ylittävällä sillalla seisten. Kyseisestä kävelytietä pitkin kulki koiraa taluttava nainen, joka alkoi urputtaa kuvaamisestani - julkisella paikalla. Tiukkaan sävyyn hän kysyi, mitä kuvaan. Vakuutin, etten kuvaa ihmisiä mutta hän ei tainnut täysin uskoa puhettani. Tulin pahalle mielelle.
Tapaninpäivänä kävin iltapäiväkarkeloissa ja flaksi oli surkea. Joskus seisoin lähes ainoana hylkynaisena seinustalla. Kuulutettiin sekahaku, ja yritin tutkia, ketkä miehistä olivat ilman seuralaista. Puuhaan kului niin monta sekuntia, että muut, vikkelät naiset olivat hakeneet KAIKKI miehet. Moni kuului sanovan, että paikalla oli tuolloin tavallista runsaampi naisenemmistö. (Useinhan tansseissa on naisylijäämää... :sad: ) Moni häipyi toisiin karkeloihin. Kuitenkin myös miehiä lähti, joten vienti ei juurikaan vilkastunut tai tarjonta lisääntynyt.
Niin kuin minä odotin tapanintansseja: vaivauduin silittämään vaatteet ja pukeudtumaan huolellisesti! Mietin jopa uusien (urheilullisten) tanssikenkien ostamista, sillä luulin, etteivät vanhat, kirpparilta ostetut juhlajalkineeni kestäisi runsasta kulutusta tanssiparketilla.

Kenkiä säästyi, kiukkua ei!
27.12.2013
Kirazak avatar
Sataa ja koira pitää viedä ulos. Kai on pakko mennä kastumaan, no onneksi koirakaan ei pidä sateesta...
28.12.2013
Warghast avatar
Grrrrowl...
ei aavistustakaan mitä ottaa pannuun ja miksi mutta tänään on taas päivä jolloin kuljeskelen ympäri asuntoa muristen ja äristen kuin hermostunut chihuahua...
noh, kaippa sitä olisi huomenna taas ihmismäinen
29.12.2013
Schumin lasketteluturma, aivoverenvuoto ja mitä päävammaa nyt onkaan. Päivällä sanottiin, ettei mitään vakavaa olisi, mutta on nyt sitten kuitenkin.. :sad: Olin pikkuisena formulaa katsellessa hänen faninsa.
03.01.2014
Piru Naiseksi avatar
Koetin äsken viestiä Facebookin kautta henkilölle, jolta ehkä saisin keikantynkää. (Päättelin niin hänen kirjoitelmastaan, johon vastasin.) Liitteeksi tuputin pdf-muotoista esitettäni. Toisinaan tuonmuotoiset lisäkkeet läpäisevät Facebook-seulan, toisinaan ei. Tällä kertaa ohjelma :evil: vain hinkkaamistaan hinkkasi liitettäni. Kun valmista ei tullut, heitin sakset kaivoon ja siis poistuin viestitoiminnosta, vaikka ohjelma irvi "viestiäsi ei ole vielä lähetetty". Mokoma naamasto vain söi niin tietokoneaikaani (kirjastossa) kuin sietokykyäni.
Lisäksi ulkona on hämärää, mikä myös juilii. Tulisi jo kesä - kärpäsistä ei ole niin väliä.
03.01.2014
Gespenst avatar
Eniten potuttaa kaikki. Oikeastaan mikään ei ole erityisen huonosti tällä hetkellä. Tai tietenkin se, että koulu alkaa 2.pvä, mutta ei valittamista: joillain se alkoi jo eilen owo
04.01.2014
Piru Naiseksi avatar
Toinen kirppikseltä hankituista kameroistani rupesi eilen hantteilemaan entiset oikkunsa ylittävin tavoin: se siirsi filmiä yhtä sukkelaan kuin laiskiainen koipiaan ja hyytyi lopulta täysin. Onneksi olin kuvannut lurran täyteen MESTARIOTOKSIAni joten rupesin käyttämään kikkakakkosia korvatakseni kohmeisen filminsiirron. Ja vivusta komennellen kuvain yhä näkyikin lotkauttavan rattaitaan mikrometrin verran! Kärsivällisesti painelin vipua kerran toisensa jälkeen,ja lopulta filmi näytti kelautuneen alkuun.
Nimen omaan näytti: kuvausliikkeen tuttu myyjä kopeloi kameraa pimiöpussissa ja totesi, ettei konstini ollut siirtänyt filmiä minnekään. Hän epäili syyksi vähävirtaistutta patteria. Nyt täytyy kokeilla, tepsiikö energisointi vai muuttuuko kamera silkaksi rekvisiitaksi.
Onneksi minulla on vielä kaksi toimivaa kuvaikuistinta, kännyssä ja kirppiskamerana.
Silti säilii, jos jumimasiinaan jääneet negatiivit eivät lainkaan toteudu positiiveina.