Risingshadow

Kolme hurjaa miestä

Kolme hurjaa miestä - Artemis Kelosaari
⧗ 9.00 / 1
123456781910★

Kansi: Petri Hiltunen. Sidottu.

Vuosi 1635. Ruotsin kuningas Kustaa Aadolf on kuollut, valtaan on noussut ankara kansleri Axel Oxenstierna, ja koko maa on jäämässä alakynteen Eurooppaa raatelevassa suursodassa. Kolme Ruotsin pahamaineisinta sotapäällikköä – Åke Tott, Torsten Stålhandske ja Johan Banér – päättävät ottaa kohtalonsa omiin käsiinsä.

Tästä alkaa kolmen herran yhteinen matka läpi Euroopan ruhtinashovien ja taistelutantereiden. Mainetta ja menestystä jahdatessa tulevat tutuiksi niin noituus kuin alkemiakin. Mutta joutuuko korskeinkin sotaherra lopulta kohtaamaan vastustajan, joka on liian suuri ja pelottava?

Kolme hurjaa miestä on hurmeinen historiallinen seikkailu – kuin Topeliuksen Välskärin kertomuksia mutta enemmän verta, okkultismia ja erotiikkaa. Se on tarina kunnianhimosta, joka voittaa kaikki maalliset esteet. Kolmen miehen seikkailut kääntävät lopulta uusille urille jopa historian sellaisena kuin me sen tunnemme.

Artemis Kelosaari (s. 1989) on provokatiivisista visioistaan tunnettu kirjailija ja toimittaja, joka on laajalti kartoittanut muun muassa historian erikoisuuksia. Kolme hurjaa miestä on hänen kolmas romaaninsa.

Adlibris: tarkista ennakkotilaus

SeikkailuHistoriaHistoriallinen fantasiaKotimainenErotiikkaOkkultismi
Julkaistaan: lokakuu 3, 2025 (Nysalor-kustannus)

Kirjan ennakkotilaus
Adlibris
BookBeat
Nextory
Storytel

Odotusarvioni kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni
Lisää kirja luku-/hankintalistalle saadaksesi tietoa kirjan julkaisusta

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Aloita uusi keskustelu (Vieraat tervetulleita)
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Artemis Kelosaari

Artemis Kelosaari on kirjailija ja toimittaja, joka on oudon ja äärimmäisen puolella arkipäiväisyyttä vastaan. Hän on julkaissut kaksi romaania, kolme runokokoelmaa sekä kolme tietokirjaa, aiheina mm. kannibalismin historia.

Kuva: Outi Puhakka

Muita teoksia kirjailijalta Artemis Kelosaari

Etelän poika
★ 8.00 / 1
Kiima: Eroottisia tarinoita
★ 6.50 / 8
Omenatarha, eli kertomus huonoista miehistä
★ 6.34 / 3
Tämä jalka ei ole minun: Kauhuja omasta kehosta (Aavetaajuus-kirjat #6)
★ 7.66 / 6

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2025 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja