Patriarkan tie
Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Todd Lockwood. Nidottu.
SALAMURHAAJA
Kylmä ja tunteeton tappaja, jolle jokaisella sielulla on hintansa, myös hänen omallaan. Hän lähtee mukaan vaaralliseen peliin saadakseen selville kuinka korkealle panokset voivat nousta.
PALKKASOTURI
Rajattoman juonikas musta haltia uskaltaa haastaa jopa kuninkaan luodakseen itselleen aseman epäystävällisessä yläpuolisessa maailmassa.
ILNEZHARATA ja TAMZIKELLA ovat voimakkaita muinaisia lohikäärmeitä, jotka ovat tottuneita manipuloimaan ympärillä olevia ihmisiä. Kun he työntävät Entrerin ja Jarlaxlen Verikiven maille eivät he edes kykene kuvittelemaan salamurhaajan ja mustan drowin kykyä ja kunnianhimoa.
Kirja on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle Noitakuninkaan lupaus -kirjalle.
R. A. Salvatore
Robert ”Bob” Salvatore syntyi Massachusettsissa Yhdysvalloissa vuonna 1959. Salvatoren rakkaus fantasiakirjoihin alkoi hänen toisena yliopistovuonnaan, kun hän sai J. R. R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -kirjan joululahjaksi. Heti tämän jälkeen Salvatore vaihtoi pääainetta informaatiotekniikasta tiedotusoppiin ja suoritti kandidaatin arvon tiedotusopissa Fitchburgin yliopistossa vuonna 1981. Tämän jälkeen hän jatkoi vielä kandidaatin tutkintoon englannin kielessä.
Palkkasoturit
Palkkasoturien ensimmäinen kirja Kristallisauvan käskyläinen ilmestyi alun perin osana Pimeyden polut -sarjaa.
Pääsarja Forgotten Realms
Olen nyt lukenut kaikki tämän trilogian kirjat ja hienoja olivat kaikki. Tämä on jopa parempi kuin edellinen. Todellinen lukunautinto.
Parhaimpia Salvatoren Forgotten Realms kirjoja, ellei jopa paras (tähän asti lukemistani). Mielenkiintoinen päähenkilöpari, kuten koko Palkkasoturit sarjassa muutenkin. Tätä kaksikkoa on todella mielenkiintoista seurata ja he ovat täynnä yllätyksiä.