Risingshadow

Septimus Heap #5 / 7 ✓
Saari (Septimus Heap #5) - Angie Sage
★ 7.64 / 91
123541519687368891410

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Kaisa Kattelus. Sidottu, kansipaperi.

»MINÄ TULEN HAKEMAAN SINUA, SEPTIMUS, MINÄ LÖYDÄN SINUT…»

Septimus Heap ei ole vain kaikkien aikojen lahjakkain velho-oppilas, vaan myös ainoa, joka ikinä on palannut elävänä vaellukselta. Niinpä Marcia Overstrand palkitsee hänet tekemällä hänestä ylemmän oppilaansa. Septimus saa nyt itse päättää tulemisistaan ja menemisistään, ja toppuutteluista piittaamatta karauttaa uskollisen lohikäärmeensä Tulipärskeen selässä noutamaan Kauppa-asemalle jääneitä ystäviään.

Myöhemmin Septimus haaksirikkoutuu Jenna ja Beetle matkassaan henkeäsalpaavan kauniille saarelle, jolla asuu seireenihengen riivaama salaperäinen tyttö. Seireenihenki on liittoutunut Linnaa uhkaavan Tertius Fumen kanssa, mutta Syrahin ehdotus Septimukselle on paitsi vaarallinen myös harvinaisen houkutteleva.

Hankaluuksia on luvassa myös merirosvojen ahdistelemille Lucylle ja Susipojalle sekä Jennan isälle Milo Bandalle, jonka on estettävä aluksensa lastiruumaan piilotetun mystisen arkun joutuminen vääriin käsiin…

SAARI on viides osa vauhdikkaasta ja nokkelan humoristisesta SEPTIMUS HEAP -fantasiasarjasta, jossa aiemmin ovat ilmestyneet teokset Magiaa, Varjo, Peili ja Kivi. Warner Bros. on ostanut oikeudet Angie Sagen kansainvälisen menestyssarjan aloitusosaan perustuvaan animaatioelokuvaan, jonka ohjauksesta vastaa David Frankel – mies Marley ja minä -menestysfilmin takaa.

”Raikkaan lumoava teos on tulvillaan vaikuttavaa magiaa ja kirjan juonessa yhdistellään sopivasti niin draamaa kuin komediaakin.” – Kirkus Reviews

Adlibris: tarkista saatavuus

FantasiaNuortenkirjallisuusMeriseikkailu
Julkaistu: elokuu 12, 2010 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Syren
Kirja-arviot ja kommentit (3)

Kirjan tilaus
Adlibris
BookOutlet
BookBeat
FinlandiaKirja
Nextory
Storytel
Nextoryn Superviikko 16.3.-29.3. Lue ja kuuntele ilmaiseksi 50 päivän ajan. Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille, joilla ei ole ollut Nextory-tarjousta viimeisen 6kk aikana!

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Caapparin kääty (Roistoakatemia #1)
★ 9.22 / 23
Käärmeenlumooja (Faunoidit #1)
★ 8.80 / 266
Uinuvien kirjojen kaupunki (Zamonia)
★ 8.76 / 101
Skandar ja yksisarvisvaras (Skandar #1)
★ 8.76 / 12
Liikkuva linna (Howlin maailma #1)
★ 8.66 / 355
Varjojen kaupungit I–III (Varjojen kaupungit)
★ 8.64 / 88
Kapteeni Sinikarhun 13 1/2 elämää (Zamonia)
★ 8.64 / 142

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Angie Sage

Angie Sage syntyi Lontoossa 1952 ja kasvoi Kentissä. Hän rakasti jo lapsena lukemista ja vietti paljon aikaa yksin kirjojen kanssa. Hänen isänsä oli kustantaja ja toi kotiin tyhjiä kirjoja, joihin Angie piirsi ja kirjoitti omia tarinoitaan. Angie Sage opiskeli alun perin lääketiedettä mutta muutti mielensä ja opiskeli Leicesterissä graafista suunnittelua ja kuvitusta. Sage on kuvittanut useita lasten kuvakirjoja. Septimus Heap -fantasiasarjan aloittava Magiaa (2005) oli hänen ensimmäinen romaaninsa. Hän asuu nykyään Cornwallissa Englannissa. Hänellä on kaksi tytärtä, Laurie ja Lois.

Kuva: Gorsefield Photography

Septimus Heap

Septimus Heap sisältää 7 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Magiaa (Septimus Heap #1)
★ 7.54 / 239

Niittysalvia avatar
Niittysalvia
Kirjoja 35, Arviot 18, Viestit 32
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Tähän kirjasarjan osaan kyllä rakastuin totaalisesti! :'D Saari on piristävän erilainen muihin sarjan kirjoihin ja jätti vain positiivisia mielikuvia. Lisäksi vielä plussan kannelle, pidin siitä kovastikkin. :')

20.06.2014
Myrsky10 avatar
Myrsky10
Kirjoja 257, Arviot 155
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Kirja oli kyllä ihan hyvä, mutta edellinen osa oli kyllä mielestäni tätä osaa parempi. Mielestäni oli hyvä, että moni aiempien osien sivuhenkilöistä oli suuremmassa roolissa tässä osassa.

20.09.2011
Maneki neko avatar
Maneki neko
Kirjoja 9, Arviot 5
★★★★★★★★☆☆ 8 / 10

Saari on kelpo jatko-osa Septimus Heapin maailmanmainioon kirjasarjaan, muttei sisällä mitään uutta tai yllättävää. Plussaa Susipojan isommasta roolista, poika 409 on lempihahmoni. Kirja kuuluu aika lailla samaan kastiin kuin muutkin osat. Hauska ja mielenkiintoinen, mutta jännityksen- tai romantiikannälkäisille en voi suositella.

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja