Taivaan tuli
Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Mika Renvall. Sidottu.
Karhunhenget tanssivat taivaalla kuin tuli...
Nuoret karhut Kallik, Toklo, Lusa ja salaperäinen, muotoaan muuttava Ujurak jatkavat taivaltaan pelastaakseen erämaan. He joutuvat tuiki
tuntemattomaan ympäristöön - meren ikijäälle.
Siellä on vaarallisempaa kuin karhut ovat osanneet odottaa, ja
purevaa pakkasta vastaan taistellessaan he joutuvat jättämään kohtalonsa yksin jääkarhu Kallikin käpäliin.
Juuri kun he luulevat, etteivät ikinä selviä jääerämaasta hengissä,
he saavat uutta toivoa tähtikarhulta: kaikki käy parhain päin, kunhan he vain kulkevat kohti nousevaa aurinkoa...
Etsijät-sarjassa seurataan karhunpentujen matkaa halki
Pohjois-Amerikan villien erämaiden, öljykenttien ja ihmisten
asuttamien alueiden. Taivaan tuli on sarjan viides osa.
Erin Hunter
Erin Hunterin Soturikissat-sarjaa on myyty maailmalla yli 40 miljoonaa kappaletta. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi: Victoria Holmes, Kate Cary, Cherith Baldry, Gillian Philip, Inbali Iserles, Tui T. Sutherland, Kasey Widhalm ja Rosie Best.
Etsijät
Etsijät on Soturikissat-kirjoistaan tunnetun Erin Hunterin toinen eläinfantasiasarja. Se vie lukijan villiin pohjoiseen luontoon ja ilmaston lämmetessä muuttuvaan ympäristöön.
Pidin tästä hunterin kirjasta yhtä paljon kuin muistakin. Juoni oli hyvä mutta tarina olisi voinut edetä nopeampaa. Taphtumia lisää! Henkilö kohtaisena suosikkina on siltikin ylivoimaisesti kaikki soturikissa kirjat.
Ehdin lukea alle puoliväliin. Sen jälkeen ei kirja kiinnostanut. Sitten yhtenä iltana tuli tarve lukea. Loppu oli niin jännä että seuraavana iltana oli kirja jo luettu. Paras Etsijät tähän mennessä. Suosittelen kaikille luonnon ystäville tätä sarjaa.