Risingshadow

Viillot #2 / 2 ✓
Kohtalot (Viillot #2) - Veronica Roth
★ 7.00 / 20
1232454657881910

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Outi Järvinen. Kannen kuva: Jeff Huang. Sidottu.

Kohtalo toi heidät yhteen. Nyt se uhkaa erottaa heidät. Viillot-trillerin odotettu jatko-osa.

Galaksissa, jota hallitsee salaperäinen pyörre, Cyra ja Akos ovat kohtalonkantajia. Akos uhmaa omaansa rakastumalla Cyraan, jonka perheen puolesta hänen on määrä kuolla. Nyt sodan uhka tuo kuoleman lähemmäksi kuin koskaan.

Akos ja Cyra yhdistävät voimansa estääkseen julman verenvuodatuksen – hinnalla millä hyvänsä. Kohtalo ohjaa heidän elämäänsä kuitenkin tavalla, jota kumpikaan ei osaa odottaa.

Adlibris: tarkista saatavuus

FantasiaScifiNuortenkirjallisuusAvaruusoopperaTieteisfantasia
Julkaistu: kesäkuu 5, 2019 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Fates Divide
Kirja-arviot ja kommentit (1)

Kirjan tilaus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Veronica Roth (mm. Outolintu-sarja)
Vastannut: Jussi, 08.11.2016
Sivut: 1, 2
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Veronica Roth

Veronica Roth (s. 1988) on yhdysvaltalainen kirjailija. Hän on saksalaista ja puolalaista syntyperää. Roth kasvoi Illinoisissa ja opiskeli luovaa kirjoittamista Northwestern Universityssa. Roth asuu valokuvaajamiehensä kanssa Chicagossa.

Rothin esikoisromaanin Outolintu elokuvaoikeudet myytiin ennen kuin hän valmistui collegesta. Outolintu-trilogia valmistui vuonna 2013 ja elokuva julkaistiin 2014. Rothin kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti 42 miljoonaa kappaletta.

Kuva: Otava

Viillot

Viillot sisältää 2 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Viillot (Viillot #1)

Nella avatar
Nella
Kirjoja 91, Arviot 61
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Kohtalot on todella hyvä jatko-osa Viillot-kirjalle. Siitä on jo niin kauan kun luin ensimmäisen osan, etten oikein osaa sanoa kumpi on parempi. Tämä oli silti todella ihana lukukokemus ja etenkin kirjan loppu yllätti positiivisesti.

Tarina etenee sujuvasti enkä itse ainakaan kokenut hetkeäkään tylsyyttä tämän teoksen parissa. Kaikki hahmot ovat mukavan realistisia ja kaukana täydellisestä - joka tekeekin heistä vain samaistuttavampia. En oikein osannut odottaa tältä kirjalta mitään - edelleen, edellisestä osasta jo jonkin verran aikaa - mutta jo ensimmäisiltä sivuilta olin aivan haltioissani. Teksti on hyvin kuvailevaa ja Rothin tyyli kirjoittaa on todellakin minun mieleeni. Suosittelen ehdottomasti!

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja