Linkit: Risingshadow.net
Saavutuksia
Suosikkejani
Hyllyni tapahtumia
Kuten jo useimpien muiden mielestä, pidin tästä osasta todella paljon. Sanoisin melkeinpä itsekin, että tämä on se parhain kuudesta suomeksi ilmestyneestä osasta. Hyvä puoli tässä oli se, että se ärsyttävä poikaystäväsähellys on jo lieventynyt huomattavasti. Onneksi Zoey osaa heivata vihdoin Erikin. Huhhuh. Starkia minä en vain tahtoisi sellaiseksi 'oikeaksi' poikaystäväksi Zoeylle, koska hän vaikuttaa jotenkin isovelimäiseltä tytölle. Mutta ties mihin asiat nyt ajautuvat kun Heathkin siirtyi Tuonpuoleiseen. Vääryyttä, että juuri hänen piti kuolla, vaikkei ihan ykköshahmoihini kuulukaan. Suurta plussaa myös sille, että kirjassa oli monen hahmon näkökulmasta kerrottua tarinaa. Se tuo mukavaa vaihtelua lukemisen ohessa, eikä tarvitse koko ajan stressata Zoeyn mukana. Nyt myös Afroditeen pääsi paremmin käsiksi ja hänen syvintä olemustaan pääsi helpommin tarkastelemaan. On huojentavaa tietää, että hän ei ole sellainen mitä esittää olevansa koko ajan. Odotan innolla tulevia osia ja tahdon päästä katsomaan mitä Stevie Raen ja Refaimin välille kehkeytyy, mitä muut hänestä ajattelevat ja mitä loppupeleissä tapahtuu. Tahdon myös päästä seuraamaan Zoeyn reaktiota Heathin kuolemaan ja kaikkeen mitä on tapahtunut, sillä tottahan toki Zo herää henkiin, koska miksikäs muuten sarja jatkuisi vielä 12-osaan asti?