lumikkki___ - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
haha, tämä kirja tuli luettua melkeimpä yhdeltä istumalta. paras osa pitkään aikaan, ehdottomasti. viimeksi luin 'puoliksi poissa' kirjan Sally Green:in tuotannosta, enkä oikein tiedä mikä minua kiehtoo näissä homopareissa :DD siis se on vaan niin mukavaa vaihtelua tavallisten tyttö-poika tarinoiden keskelle. pidin kaikista henkilöistä tässä kirjassa, välillä tosin henkilökohtaisesti en olisi jaksanut lukea zypher kohtauksia :::::::)
luin kirjan jo puolvuotta sitten, mutta pakkohan sitä on tulla kommentoimaan. Kirja oli mielestäni kerrassaan mahtava. Kaikin puolin onnistunut teos oli hieman edeltäjäänsä parempi, mutta niinhän se yleensä on :)
tuli heti semmonen olo, että lukisi lastenkirjaa. en jaksanut edes loppuun lukea. mutta suosittelen 12-13 vuotiaille lämpimästi!!
tämä oli mielestäni kerrassaan upea teos! en ole varma miksi, mutta lempparini ovat Warth, Rhade ja Zsadist olleet alusta asti. mukavaa siis kun tässä kerrottiin myös Warthista <3
pakko myöntää, etten loppuratkaisusta juurikaan pitänyt. koko juoni punoutuu vampyyrien ympärille, mutta lopussa ne tyystin unohdetaan? plussaa upeasta kannesta ja mukavasta kirjoitustyylistä!
- Members
- lumikkki___