Omenatarha, eli kertomus huonoista miehistä
Keskiarvo 3.17
3.17 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Omenatarha, eli kertomus huonoista miehistä

Artemis Kelosaari
Julkaistu: lokakuu 3, 2017 (Helmivyö)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: historia, maaginen realismi
Avainsanat: erotiikka, kotimainen

Kansi: J. T. Lindroos Aubrey Beardsleyn pohjalta. Nidottu.

Apple Cinnamon on mieskurtisaanien aatelia, rikkaiden ja ylhäisten ammattimainen poikarakastaja, jonka väsymättömyydessä huhutaan olevan jotakin yliluonnollista. Strawberry on pankkiirin poika, johon Apple Cinnamon iskee silmänsä. Alkaa säälimätön koulutus, jonka tarkoituksena on koulia Strawberrystä täydellinen mieskurtisaani, todellinen Huono Mies. Will ja Dick ovat Pyhän Johannes Evankelistan salaperäisen poikakodin asukkaita, joihin yritetään ajaa kuria epämääräisillä ja inhottavilla menetelmillä. Kaikkien tarinat kohtaavat lopulta hurjassa pelastusoperaatiossa, johon liittyy myös Ranskan siirtomaista nautinnon lähteensä hankkiva elegantti kannibaali.

Artemis Kelosaaren (s. 1989) esikoisromaani Omenatarha on kirjallisuutta, jollaista Suomessa ei ole ennen kirjoitettu. Se on 1900-luvun alun Lontooseen sijoitettu avoimen homoeroottinen kertomus, jossa on vahvoja kauhu- ja fantasia-aineksia. Kauneus ja kauheus, unelmat ja maailman epäoikeudenmukaisuus, rakkaus ja oman edun tavoittelu kietoutuvat yhteen intensiiviseksi tarinaksi.

muokattu 04.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Siipirikko miesFirenzen lumoojatarMaan vihat (Vihat, #2)Tuulen vihat (Vihat, #1)Jeesuksen Kristuksen evankeliumi

Kirja-arvioita (1)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.5

Tässä kirjassa on harvinaisen monipuolinen tarina genrensä kirjojen joukossa. Juoni on kiinnostava ja hyvä, jota eroottisten piirteiden korostaminen korostaa kivasti. Kerronta jäi kuitenkin hieman turhan yleiselle tasolle, mikä näin lyhyessä teoksessa on toki välttämätöntäkin. 

Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588