Peloton (Kadonnut laivasto #2) - Jack Campbell7.00

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Matti Rosvall. Kannen kuva: Shutterstock. Sidottu.

ALLIANSSIN LAIVASTO jatkaa vaarallista kotimatkaansa Syndikin alueen halki mukanaan avain yhteen Syndikin hyperneteistä.

Allianssia johtava John Geary on vakuuttunut siitä, että Syndik suunnittelee väijytystä tuhotakseen Allianssin lopullisesti. Paras – ja ainoa – vaihtoehto on tehdä jotakin odottamatonta, joten Geary vaihtaa kurssia ja komentaa laivaston kohti Sanceren tähtijärjestelmää, jossa sen on helpompi eksyttää takaa-­ajajansa. Sitä paitsi hyökkäys Sanceren avaruusalusvarustamoon voisi heikentää Syndikin sotavoimia.

Loputtomasta taistelusta väsyneet sotilaat eivät kuitenkaan haluaisi tunkeutua syvemmälle vihollisen alueelle. Kapina repii joukot kahtia, ja Gearyn vastustus kasvaa entisestään.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: lokakuu 3, 2017
Kustantaja: Jalava
Tyylit: scifisotilasscifi
Avainsanat: avaruusmatkat
Alkuperäinen nimi: Fearless
Arvosanalla: 7.00/10
Arvosanoja: 33
Muokattu: lokakuu 23, 2017

Kadonnut laivasto -kirjasarja

Kadonnut laivasto on kuusiosainen sotascifisarja, joka seuraa vihollisen avaruuteen loukkuun jääneen Allianssin laivaston epätoivoista pakomatkaa. Laivaston johtoon on vastoin tahtoaan joutunut myyttinen sotasankari, sata vuotta syväjäädytettynä ollut John Geary, jolle vähitellen paljastuvat uskomattomat syyt koko sukupolvia kestäneen sodan taustalla.

Taipumaton (Kadonnut laivasto #1)7.30
Peloton (Kadonnut laivasto #2)7.00
Urhoollinen (Kadonnut laivasto #3)6.96
Uljas (Kadonnut laivasto #4)7.08
Heltymätön (Kadonnut laivasto #5)7.76
Voitokas (Kadonnut laivasto #6)7.50