Meren kutsu (Alea Aquarius #1) - Tanya Stewner 8.00   5

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sari-Anne Ahvonen. Sidottu.

Taianomainen kirjasarja luonnosta, ystävyydestä ja itsensä löytämisestä

Meri on vetänyt Aleaa puoleensa niin kauan kuin hän muistaa. Mutta houkutteleviin aaltoihin liittyy hengenvaara. Alea ei saa missään olosuhteissa joutua kosketuksiin kylmän meriveden kanssa. Hän muistaa erittäin hyvin äitinsä varoituksen ennen kuin tämä katosi jäljettömiin.

Kuka Alea on ja mistä hän on lähtöisin? Alkuperäänsä etsiessään hän tutustuu Alpha Cru -seikkailujengiin, joka purjehtii Crusis-veneellä maailman valtamerillä. Eräänä päivänä myrsky iskee ja heittää Alean yli laidan, eikä mikään ole enää ennallaan...

Alea Aquarius on uuden ajan merenneitotarina. Kahdeksanosainen kirjasarja kertoo ystävyksistä, jotka omistautuvat ympäristön suojelemiselle, koska maailman tulevaisuus kuuluu nuorille. Seikkailullista ja mielikuvituksellista ekofantasiaa, jossa on ripaus rakkautta.


Odotusarvio kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni
* lisää kirja luku-/hankintalistalle saadaksesi tietoa kun kirja julkaistaan *


Kirja julkaistaan maaliskuu 31, 2023 (Sitruuna)
Alkuperäinen nimi 'Der Ruf des Wassers'
Tietoja muokattu tammikuu 15, 2023

Alea Aquarius -kirjasarja

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

"Alea Aquarius on uuden ajan merenneitotarina. Kahdeksanosainen kirjasarja kertoo ystävyksistä, jotka omistautuvat ympäristön suojelemiselle, koska maailman tulevaisuus kuuluu nuorille. Seikkailullista ja mielikuvituksellista ekofantasiaa, jossa on ripaus rakkautta."

Meren kutsu (Alea Aquarius #1) 8.00   5
Meren värit (Alea Aquarius #2) 8.00   4