Kirjokansi

@ Karoliina Tervonen
Kirjokansi - Karoliina Tervonen 6.66   3

Kansi: Maya Hahto. Nidottu.

Kirjokansi kumartaa tyylillään romantiikan ajalle ja kansanperinteen tarinoille. Se kertoo turhamaisesta neiti Holmbergistä, joka on keplotellut viehätysvoimallaan tiensä seurapiireihin, vaikka onkin vain hienostunut taskuvaras ja petkuttaja.

Kun kotikaupunkiin hyökkäävät sudenturkkiset pedot, neiti pakenee fantastiseen seikkailuun, jossa viimeisetkin hattuhöyhenet haihtuvat.

Neiti Holmberg viihtyy ylellisyyksien täyteisessä elämässään loistavasti. Hän osaa taitavasti pyörittää laajaa ja anteliasta kosijakaartia lupaamatta mitään, mutta antaen kaikkien olla toiveikkaassa uskossa yhteisestä tulevaisuudesta, ainakin niin kauan kuin rahapussissa riittää roposia tai povitaskusta löytyy pihistettävää.

Kurjenpahkan seuraelämä tuntuu olevan kaukana sudenturkkisten vihollisten leimuavista taisteluista, kunnes koittaa päivä, jolloin mystinen paha saapuu satamakaupunkiin. Ja vie neiti Holmbergilta kaiken.

Alkaa huima kostoretki Pohjolaan, Tuonen valtakuntaan, kun nuori nainen seurueineen lähtee vaatimaan omaansa takaisin. Kätkeytyvätkö onni ja vauraus alisen maailman tuntureille?Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 5, 2023 (Haamu)
Tietoja muokattu syyskuu 7, 2023

Kirja-arviot & arvosanat

AnneAlchemilla
AnneAlchemilla
Arvosanat 122
Kirja-arviot 0
Viestit 0
helmikuu 6, 2024
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle
Pakkis
Pakkis
Arvosanat 754
Kirja-arviot 0
Viestit 0
joulukuu 11, 2023
Antoi 5 / 10 arvosanan kirjalle
Orduuka
Orduuka
Arvosanat 295
Kirja-arviot 16
Viestit 11
lokakuu 15, 2023
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle