Pahasta maailmasta

@ Lucilla Lin
Pahasta maailmasta - Lucilla Lin 7.00   1

Kannet: Eve Lumerto. Nidottu.

”Tähtisyntyisenä olet koko ihmislajin vihollinen - kaikkialla, missä heidät kohtaatkin! Sinun velvollisuutesi on pyrkiä tuhoamaan heistä jokainen. Miten voit saada heidät pelkäämään? Miten voit satuttaa heitä? Miten voit surmata heidät? Sen sinä olet velkaa esi-isillesi ja Luojillemme tähtien takana.”

Wyanija, kirottu planeetta. Kolme sieltä pois lähetettyä veljestä, joiden suonissa virtaa demonista muukalaisten verta. He ovat onnekkaita selvitessään matkasta hengissä ja päästessään arvostetun hellialaisen kenraali Wallan adoptiopojiksi.

Theriket, veljeksistä vanhin, on päättänyt kääntää selkänsä menneisyydelle ja sulautua ihmisten joukkoon. Kzataj puolestaan kokee ulkopuolisuutta ja etsii hyväksyntää ihmisiä vihaavasta ääriliikkeestä. Thajawa on varovainen pohdiskelija, joka pelkää väkivaltaisen perimänsä voimaa. Heistä jokaisen on löydettävä oma tiensä ja tehtävä moraaliset ratkaisunsa ristiriitojen täyttämässä maailmassa.

Pahasta maailmasta on itsenäinen jatko-osa Pyhän maailman lapset -romaanin käynnistämälle tieteistrilogialle. Se tuo avaruusoopperasarjaan entistäkin synkempiä sävyjä ja kuvaa kilpailevien ideologioiden ja valtatekijöiden kamppailua. Kun avaruussota raivoaa ja terroristit levittävät kauhua, voivatko veljeksetkään välttää joutumasta toisiaan vastaan?

Lucilla Lin on ulkosuomalainen spefikirjailija, joka on kotonaan niin muinaisten sivilisaatioiden raunioilla kuin tulevaisuuden avaruussiirtokunnissakin.
Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu heinäkuu 7, 2023 (Nysalor-kustannus)
Tietoja muokattu heinäkuu 14, 2023
Muita teoksia kirjailijalta Lucilla Lin
Pyhän maailman lapset 3.00   1
Musta linna ja muita outoja tarinoita 6.76   4
Vihreä maailma 6.16   6
Kuolema on ikuista unta (Kuoriaiskirjat #3) 5.50   6

Kirja-arviot & arvosanat

LukeWarm
LukeWarm
Arvosanat 118
Kirja-arviot 0
Viestit 0
syyskuu 11, 2023
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle