Florenian neidot

@ Liliana Lento
Florenian neidot - Liliana Lento 8.12   16

Kannet: Eve Lumerto. Sidottu.

Pihlajainen Larissa Morei odottaa lasta ja elää Marianbergin kaupungissa taiteilijamiehensä Henrikin kanssa. Aikaisemmat kovat kokemukset ovat jättäneet jälkensä, ja haave tanssijattaren urasta karkaa yhä kauemmaksi. Kestääkö Larissan ja Henrikin rakkaus uusia koettelemuksia?

Larissan koivuinen sisarpuoli Tiziana pitää kukkakauppaa liikekumppaninsa Geraldinen kanssa. Välit äitiin ja isäpuoleen ovat yhä kireät, sillä nämä syyttävät Tizianaa avioliittosopimuksen rikkomisesta. Tiziana joutuu punnitsemaan tunteitaan ja ratkaisemaan, haluaako saada selville, kuka on hänen biologinen isänsä.

Henrikin käly Margaret asuu Hollingsin kartanossa. Margaretia kaihertavat hänen aviomiehensä Viktorin tuttavalliset suhteet palvelusväkeen, etenkin leppäiseen piikaan Neiliaan. Hankalaa on myös elää yhä äksymmäksi käyneen apen Valdemarin kanssa saman katon alla.

Florenian neidot on romanttinen ja sateenkaareva fantasiaromaani, joka jatkaa Koivu ja pihlaja -romaanista tuttujen puukansan sisarusten tarinaa ja toimii hyvin erikseen luettunakin. Kepeän romantiikan ja ihmissuhdekiemuroiden rinnalla teos tarjoaa vakavaa pohdintaa menetyksestä toipumisesta, erilaisuudesta ja oman elämänpolun löytämisestä. Florenian neidot on kirjailijan viides romaani.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 15, 2023 (Nysalor-kustannus)
Tietoja muokattu syyskuu 15, 2023
Muita teoksia kirjailijalta Liliana Lento
Kissanaisia 8.22   18
Koivu ja pihlaja 9.00   2
Salaisuuksia Delobriandissa 8.50   4
Dionnen tytöt 5.50   8