Ennen kuin kahvi jäähtyy

@ Toshikazu Kawaguchi
Ennen kuin kahvi jäähtyy (Kahvia ja aikamatkailua #1) - Toshikazu Kawaguchi 7.00   1

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Markus Juslin. Kansi: Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

Jos voisit matkata ajassa taaksepäin, mitä haluaisit muuttaa?

Japanilaisen Toshikazu Kawaguchin esikoisromaanissa Ennen kuin kahvi jäähtyy tokiolainen kahvila kääntää asiakkaidensa elämän ylösalaisin

Syrjäisellä sivukujalla Tokiossa sijaitsee viehättävä kahvila Funiculi Funicula, joka on tarjoillut tarkkaan valikoituja kahvilaatuja asiakkailleen jo yli sadan vuoden ajan. Paikalliset ihmiset kuitenkin kuiskailevat, että kahvila tarjoaa myös jotakin aivan muuta: mahdollisuuden matkustaa ajassa.

Yhden kesän aikana neljä asiakasta astuu sisään kahvilaan toiveenaan tehdä aikamatka. Se ei kuitenkaan ole yksinkertaista, ja siihen liittyy monia sääntöjä. Tärkein niistä on, että aikamatka voi kestää vain niin kauan, kuin kahvi kupissa pysyy lämpimänä.

Nämä neljä asiakasta pääsevät kohtaamaan kahvilassa ja aikamatkoillaan rakkautta, surua, suurenmoista iloa ja kirveleviä kyyneliä. He saavat mahdollisuuden korjata menneisyyden virheitä ja tavata uudelleen rakkaita ihmisiä, joita he eivät enää koskaan uskoneet näkevänsä. He löytävät samalla myös sen, mikä tekee jokaisesta meistä meidät: yhteyden toisiin ihmisiin.

Toshikazu Kawaguchin esikoisteos on tunteikas, eriskummallinen, arvoituksellinen ja persoonallinen romaani, joka lämmittää lukijan sydäntä kuin kupillinen vastakeitettyä kahvia.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu tammikuu 23, 2024 (Bazar)
Alkuperäinen nimi 'Kohi ga Samenai Uchi ni'
Käännetty englanniksi Before the Coffee Gets Cold
Tietoja muokattu tammikuu 23, 2024

Kahvia ja aikamatkailua

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

Ennen kuin kahvi jäähtyy (Kahvia ja aikamatkailua #1) 7.00   1

Kirja-arviot & arvosanat

Pisania
Pisania
Arvosanat 1021
Kirja-arviot 0
Viestit 1516
tammikuu 24, 2024
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle