Varjojen alkemisti
Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Taina Helkamo. Kannen kuva: David Oghia. Sidottu.
David Gemmell Legend Award -ehdokas 2011.
Pariisi 1633. Kardinaali Richelieu on varuillaan. Mustan kynnen salaseura uhkaa koko valtakuntaa, ja Richelieu tarvitsee kipeästi kapteeni La Fargue johtamaa eliittijoukkoa Kardinaalin miekat. He ovat pelastaneet Ranskan ennenkin, ja heihin Richelieu luottaa. Kun La Fargue kuulee kuolettavan kauniista italialaisvakoojattaresta, jolla saattaisi olla hallussaan tärkeitä tietoja, hänen on otettava asiasta selvää...
Italiatar haluaa kardinaali Richelieun suojeluksen vastineeksi tiedoistaan, ja La Fargue on valmis sen tarjoamaan, sillä nainen lupaa paljastaa, kuka heidän kasvoton vihollisensa on. Tämä vihollinen on salaperäinen, taustalla häärivä manipuloija, yhtä tehokas kuin kapteeni La Fargue itse ja todella vaarallinen vastustaja: varjojen alkemisti.
Englanninkielinen versio The Alchemist in the Shadows
Pierre Pevel
Pierre Pevel (s. 1968) on ranskalainen tieteis- ja fantasiakirjailija. Pevel yhdistää romaaneissaan vaihtoehtoista historiaa, fantasiaa ja seikkailukirjallisuutta. Aikaisemmin hän on kirjoittanut roolipelejä ja julkaissut romaaneja salanimellä Pierre Jacq. Hän on saanut romaaneistaan vuonna 2002 Grand Prix de l'Imaginaire -palkinnon ja vuonna 2005 Prix Imaginalesin. Pével asuu Nancyssa Ranskassa. Hän vieraili Suomessa Helsingin kirjamessuilla 2010.
Kardinaalin miekat
Trilogian päätösosaa Le Dragon des arcanes (2010) ei suomennettu.
Kardinaalin miekat sisältää 2 kirjaa.