Paholaisen vasara
1. laitos: Helsinki-kirjat, 2011. Kansi: Mika Perkiökangas. Sidottu, kansipaperi.
2. laitos: WSOY, 2014. Bon-pokkari. Uusi kansikuva. Nidottu.
DRACULAN VERINEN TARINA SAA HUIKEAN LISÄJUONTEEN NYKYPÄIVÄN HELSINGISSÄ!
"PIMEÄSSÄ EI OLLUT MUUT PELÄTTÄVÄÄ KUIN MINÄ."
Nuori tutkija Matias Rakola saa eräänä kesäyönä yllättävän puhelun. Helsinkiläiseen mielisairaalaan on tuotu miespotilas, joka sopii loistavasti Matiaksen tekemään tutkimukseen. Potilas väittää olevansa 1400-luvulla elänyt romanialainen prinssi Vladislaus, Bram Stokerin kuuluisen kreivi Draculan historiallinen esikuva.
Rutiinitutkimus saa pian yllättävän käänteen, kun mielisairaalassa tapahtuu selittämättömiä asioita ja raaka murha. Alkaa matka kohti pimeyttä, jossa Matias joutuu kohtaamaan myös menneisyytensä synkät salaisuudet. Paholaisen vasara on Juha-Pekka Koskisen hyytävä ja yllätyksellinen romaani, joka pitää lukijan tiukassa otteessaan ensihetkistä alkaen.
"MINULLA OLI LIIAN SUURI NIMI. SE ALKOI PAINAA HARTIOITANI."
Käyttäjät lukeneet myös
Juha-Pekka Koskinen
Juha-Pekka Koskinen (s. 1968) on hämeenlinnalainen kirjailija. Hänen esikoisromaaninsa Ristin ja raudan tie ilmestyi vuonna 2004. Koskinen on syntynyt Kemijärvellä. Hän valmistui Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi vuonna 1995. Koskinen on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Hänen harrastuksiaan ovat historia, musiikin kuuntelu ja puutarhanhoito.