Kiima: Eroottisia tarinoita
Toimittaneet Anni Kuu Nupponen ja Artemis Kelosaari. Kansi: Rami Ilviö. Nidottu.
Sisällys:
- Magdalena Hai: Nirvana
- Tuisku Havusalo: Samppanjaa ja saatavia
- Hanna Morre: Härkätanssi
- Anni Kuu Nupponen: Solmut
Koskikiima viettelee varomattoman neidon. Uupunut sotilas etsii nautintoa ja vapautusta vihollisen sylistä. Nautinnon solmut avautuvat.
Osuuskumman erotiikka-antologia vie lukijansa niin keijukuningattaren saleihin kuin kaukaisille planeetoille. Tarinoissa erotiikka tarkoittaa hekumaa, vaaraa ja lohtua – nautintoa unohtamatta. Antologia on suunnattu aikuislukijalle.
Anni Nupponen
Anni Nupponen (s. 1981) voitti vuonna 2008 toisen jaetun palkinnon Portin novellikilpailussa 2008. Hän julkaisi esikoisromaaninsa Nainen ja kuningas vuonna 2008. Teos sai Suomen Tolkien-seuran vuoden parhaalle suomalaiselle fantasiakirjalle myönnettävän Kuvastaja-palkinnon 2009. Atorox-palkinnon vuoden parhaasta tieteisnovellista hän sai vuonna 2013.
Nupposen suosikkeihin kuuluvat Tove Janssonin Muumilaakson marraskuu, Ernest Hemingwayn Vanhus ja meri, Hayao Miyazakin Tuulen laakson Nausikaa, Peter Høegin Lumen taju ja David Lynchin Lost Highway. Nupponen asuu Tampereella. Hän harrastaa museoissa ja taidenäyttelyissä vierailuja, neulomista, roolipelejä ja lenkkeilyä.
Yllätyin positiivisesti tämän kokoelman tarinoista! Osa oli todella hyviä ja muutkin tarinat aivan luettavia. Tällaista on odotettu. =)