Saavutuksia
Hyllyni tapahtumia
Ensimmäinen osa (kuten sarjan muutkin kirjat lisäosineen) oli loistava! Rakastin tapaa jolla kirjat oli kirjoitettu, ja pidän niistä yhä. Kuvitus on taidokasta ja juuri tekstiin sopivaa. Toki, Spiderwickin kronikat, on selkeästi suunnattu nuoremmille, ja aloitteleville fantasian lukijoille. Se ei kuitenkaan lainkaan vähennä sarjan lumovoimaa, jota jaksaa ihastella aina uudelleen. En ole eläissäni lukenut parempaa lasten fantasiasarjaa.
Pidin Lumotusta kovasti. Rakastuin hahmoihin ja ihastuttavaan kirjoitustyyliin. Jokainen yksityiskohta oli täydellisyyttä. Sainkin siskoltani kirjan joululahjaksi, mistä olen hyvin onnellinen. Suosittelen sitä hyvällä omallatunnolla jokaiselle fantasiasta pitävälle. Miinusta kuitenkin tosiaan ehdottomasti tulee suomennoksesta. Kirjassa oli todella paljon hyvin yksinkertaisiakin kirjoistuvirheitä. Olen henkilökohtaisesti pettynyt myös kirjan suomenkieliseen nimeen, joka on kovin tavanomainen alkuperäiseen verrattuna. Olen kuitenkin iloinen että päätin lukea Lumotun, ja siitä onkin tullut yksi lempikirjoistani.