Karikko
Takakansitekstin perusteella odotin kirjan olevan jotakin ihan erilaista. Kai se on syynä, että hieman petyin. Alku oli ihan okei ja siinä oli kauniitakin kohtia, mutta loppua kohti mielenkiinto alkoi hiipua.
RISINGSHADOW-KIRJAHYLLY
LUKIJAN OMA ÄÄNI
Käyttäjän rahanpesukarhu omat ajatukset lukemistaan kirjoista. Nämä ovat lukijan kirjoittamia kirja-arvioita, eivät Risingshadow’n toimituksellisia arvosteluja.
KIRJA-ARVIO
Tykkäsin kirjan alkuosasta, mutta loppu meni jotenkin liian fantasian puolelle, kun hahmot katosivat johonkin outoon fantasiamaailmaan. Loppua pitkitettiin muutenkin liikaa. Ehkä olen 20-vuotiaana liian vanha lukemaan tällaista kirjaa :( En valitettavasti jatka sarjaa, koska on semmoinen tunne, että tästä tulee kunnon rakkaushömppäsarja.
KIRJA-ARVIO
Kirja oli ihan hyvä, mutta olisin pitänyt enemmän siitä, jos Arian ja Perryn suhde olisi jäänyt ystävätasolle. Alussa meinasin jättää kirjan kesken, koska Perryn näkökulmasta kirjoitetut kohdat olivat hieman tylsiä, mutta suosittelen silti jatkamaan, koska kirja parani loppua kohti. Olisin luultavasti pitänyt kirjasta enemmän n.15-vuotiaana, joten suosittelen tätä enimmäkseen nuorille lukijoille.
KIRJA-ARVIO
Pidän todella paljon tällaisista filosofisista kirjoista, jotka saavat ajattelemaan sellaisia asioita, joita ei ole ennen tullut edes mieleen. Löysin kirjan listalta, johon oli listattu kirjat, joiden loppu oli yllättänyt täysin ja niin se yllätti minutkin. Suosittelen kirjan lukemista kaikille nuorille ja hieman vanhemmillekkin.
KIRJA-ARVIO
Tykkäsin kirjasta todella paljon! Niin jännä seikkailu, että luin sen yhdessä yössä :) Kirja sai miettimään sitä miten itse selviytyisi kolmannesta maailmansodasta. Rosoff osaa kirjoittaa niin hyvin, että jopa kirjassa esiintyviä eläimiä kävi sääliksi ja piti muistuttaa itselleen, että tämä on vain kirja.
En muista, että kirjassa olisi käsitelty tuota syömishäiriö asiaa kovinkaan tarkasti, mutta itseäni se ei haittanut.
KIRJA-ARVIO
Todella mielenkiintoinen idea ja maailma, jonka Holopainen on luonut. Mutta toteutus oli hieman pettymys. Tästä aiheesta olisi saanut niin paljon enemmänkin irti. Kuten aiemmatkin kommentoijat ovat maininneet niin minullakin tuli lukiessa mieleen, että tämä kirja olisi pitänyt kirjoittaa aikuisille, jotta aihetta olisi voitu käsitellä paljon tarkemmin. Toinen asia mistä en pitänyt oli se, että tarina tuntui loppuvan kesken. Livian päiväkirja merkintöjä olisi saanut olla myös paljon enemmän.
Plussaa annan kuitenkin siitä, että tähän kirjaan ei ollut tungettu mitään turhanpäiväisiä romansseja.
KIRJA-ARVIO
Aloitin lukemaan kirjaa sillä mielellä että "luetaan nyt tämä eka osa, ehkä tää on ihan okei", mutta yllätyin positiivisesti kun valvoin lukemassa tätä koko yön. Plussaa siitä, että entisten aikojen vaatteita oli kuvailtu tarkasti, kiinnosti ainakin minua, joka on ollut koko nuoruusiän kiinnostunut eri aikakausien pukeutumisesta. En malta odottaa, että saan hakea jatko-osat kirjastosta :)
KIRJA-ARVIO
Tässä oli monta itseäni kiinnostavaa teemaa: vintagevaatteet, aikamatkustus ja Titanic. Sopii hyvin yläasteikäiselle lukijalle :)
KIRJA-ARVIO
En edes lukiessa arvannut, että tämä on nuortenkirja, vaikka 13-vuotiaana ensimmäistä kertaa tämän luinkin. Meni heti suosikkikirjoihin ja lopussa pääsi muutama kyynelkin.
Takakansitekstin perusteella meinasin jättää lukematta, mutta suosittelen antamaan tälle kirjalle mahdollisuuden, koska se oli loistavin ja parhain vampyyrikirja, jonka olen lukenut!
KIRJA-ARVIO
Pidin kirjan hahmoista, varsinkin Afrodite oli todella kiehtova hahmo. Pidin siitä miten suoraan henkilöt puhuvat tässä kirjassa ja keskustelut ovat hieman lähempänä sitä tyyliä miten nuoret ihmiset normaalisti juttelevatkin keskenään, kuin monissa muissa kirjoissa.
Silti en voi viittä tähteä antaa, koska kirjassa oli todella tylsistyttäviä loitsu kohtia, joita teki mieli hyppiä yli.
KIRJA-ARVIO
Yksi lempikirjojani Kinsellalta! Todella viihdyttävä ja hauska kirja :)