Vaikea taival (Selviytyjät, #4)
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Vaikea taival

Erin Hunter
Julkaistu: elokuu 20, 2015 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Broken Path
Käännetty englanniksi: Bloodring
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Veli-Pekka Ketola. Sidottu.

Kun lauma kohtaa uuden uhan, toiset koirat voittavat – ja toiset häviävät.

Yhdistyneessä villissä koiralaumassa vallitsee vihdoin jonkinlainen sopu, mutta lauman alfan ja Lykyn välillä on edelleen jännitteitä. Alfa on tehnyt selväksi, että hän ei tule koskaan hyväksymään tiettyjä koiria täysin.

Kun villi lauma lähtee kauas uusille seuduille etsimään uutta asuinpaikkaa, koirille paljastuu, että mikään alue ei ole täysin turvallinen. He kohtaavat muita Suuresta murahduksesta selvinneitä koiria ja ajattelevat aluksi, että he voisivat liittoutua näiden kanssa. Pian kuitenkin paljastuu, että tämä lauma saattaakin olla heidän tähän mennessä vaarallisimpia vihollisiaan...

Selviytyjät (Survivors) on eläinfantasiasarja, jossa lukija pääsee tarkastelemaan maailmaa koiran silmin. Vaikea taival on sarjan neljäs osa.

muokattu 26.08.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myrskyn aika (Soturikissat: Klaanien synty, #2)Taivaan tuli (Etsijät, #5)Tähtiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #4)Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)

Kirja-arvioita (1)

lolde avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä osa on ehdottomasti paras tähän astisista lukemistani sarjan kirjoista. Juonessa on paljon uusia käänteitä, eikä vauhdikkailta ja surullisiltakin tilanteilta voida välttyä. Kirjasarja paranee huomattavasti loppua kohden ja tunnelmakin alkaa tiivistyä.
Paikalla 2 jäsentä ja 52 vierailijaa
Ella Kuusisto, Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Ella Kuusisto
Jäseniä yhteensä: 9644