HourglassEyes | Lukupiiri | 162 viestiä | 28.12.2023
punnort | Vanha linna | 13 viestiä | 04.08.2017
Viimeisin Helen Barton | 07.11.2024
Erin Hunter
Erin Hunter
Erin Hunterin Soturikissat-sarjaa on myyty maailmalla yli 40 miljoonaa kappaletta. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi: Victoria Holmes, Kate Cary, Cherith Baldry, Gillian Philip, Inbali Iserles, Tui T. Sutherland, Kasey Widhalm ja Rosie Best.
03.10.2013
Mitä mieltä olette tämän kirjailijan kirjoista? Itse olen ainakin tykännyt hänen kissakirjoistaan. Kirja-saraja on erityisen hyvä kissan omistajille ja miksei muillekin.
On hienoa seurata maatiaiskissan elämää asutusten ulkopuolella ja lukea hänen ja hänen kissatuttujensa seikkailuista neljän klaanin välillä.
Eli mitä mieltä olette tästä sarjasta? Oliko se hyvä? Odotatteko jatkoa? Herättikö se lukukokemus minkälaisia ajatuksia? Oliko tarina mielenkiintoinen?

03.10.2013
SwilfSe on viestiä kirjoittaessa näkyvistä kuvakkeista sellainen sinivalkoinen laatikko, jossa pieni vihreä nuoli. Onkohan nyt seitsemäs pikkukuvake oikealta lukien..
Koodi näyttää tuolta:
[Spoileri - klikkaa] Ja tähän siis kirjoittaa juonipaljastukset, niin ei spoilaa ketään. :smile:
Ja oikeasti näyttää sitten tuolta:
[Spoileri - klikkaa]
Ja tähän siis kirjoittaa juonipaljastukset, niin ei spoilaa ketään. :smile:
[quote="Swilf" post=1216]
Täällä saa kertoa myös kirjojen sisällöstä. Mistä muuten saa laitettua spoiler-tagin?[/quote]

Koodi näyttää tuolta:
[code][spoiler] Ja tähän siis kirjoittaa juonipaljastukset, niin ei spoilaa ketään. :smile:[/spoiler][/code]

Ja oikeasti näyttää sitten tuolta: [spoiler] Ja tähän siis kirjoittaa juonipaljastukset, niin ei spoilaa ketään. :smile:[/spoiler]
06.10.2013
Kuunliekki
Pakko myöntää että pidän Soturikissoista, vaikka taidan ollakin kohderyhmää vanhempi. Tosin luultavasti juuri sen takia toisinaan niitä lukiessa tulee simmonen olo, että oisin tykännyt tästä enemmän joskus ~5 vuotta sitten. Kaikki muut suomennetut kirjat on luettu paitsi uusin, joka lojuu tällä hetkellä olohuoneen pöydällä odottamassa että tartun siihen. Kyllä, ostettuna. Luin näitä aluksi kirjastosta lainaillen. Sitten ensinnäkin meni hermo kun sai aina metsästää kuukauden seuraavaa osaa ja toisekseen totesin niiden olevan sen verran koukuttavia, että kyllä ne tulee luettua ainakin pariin kertaan uudelleenkin. Aloin sitten hankkia niitä omaan hyllyyn. Suurin osa tosin puuttuu vielä.
Eniten näissä taitaa vetää puoleensa kissat. Lähes koko ikäni meillä on ollut kissoja. Rakastan kissoja ja ehkä olen itsekin hieman kissamainen. Soturikissoissa on kissojen käytökseen saatu sopivasti kissamaisuutta, mikä on hyvä asia. Tarkoitan nyt lähinnä pieniä asioita kuten sitä kun hännän pää heiluu kun ei pidä jostain tai on hermostunut tai sitä kun ne sukivat toistensa turkkeja. Juoni on kyllin mielenkiintoinen pitääkseen otteessa ja tapahtumia on sopivasti. Jollain tavalla pidän hahmoista.
Miinuksena kirjojen ennalta-arvattavuus joissain asioissa. Samoin se, että joidenkin kirjojen alussa kerrotaan liikaa, mikä vie jännityksen loppukirjasta.
Joku voisi myös kertoa kirjojen kirjoittajille, että kissat ovat yöeläimiä...

[spoiler]Yhdessä, en muista tähän hätään sen nimeä, esimerkiksi kerrotaan heti aluksi että metsään karkaa lauma verenhimoisia koiria. Suurin osa kirjaa meneekin sitten siinä, kun kissat on kauhuissaan, kun jokin hyökkäilee kimppuun eivätkä ne tiedä mikä. Lukija sen sijaan odottaa, että ne joskus saa totuuden selville ja tapahtuu jotain mielenkiintoisempaa kuin että koirat hyökkäilee kissojen kimppuun.[/spoiler]
10.10.2013
Kirjaneito
Itse olen lukenut Soturikissoista alkuperäisen sarjan ja muutaman osan Uusi profetia -jatkosarjasta. Fiilikseni ovat olleet ihan jees. Ei mitään mullistavaa, muttei pohjanoteerauskaan. Tunnen kuitenkin kasvaneeni hiukan ohi sarjasta, sillä uudet osat eivät jaksa enää sen kummemmin kiinnostaa. Luulenkin, että tämä uppoaa paremmin hiukan nuorempiin lukiojoihin.
KuunliekkiJoku voisi myös kertoa kirjojen kirjoittajille, että kissat ovat yöeläimiä...Totta :wink:

[quote="Kuunliekki" post=1800]Joku voisi myös kertoa kirjojen kirjoittajille, että kissat ovat yöeläimiä...[/quote]
Totta :wink:
03.12.2015
Ruosteinen susi
Minäkin pidän Erin Hunterin kirjoista. Sarjat ja kirjailija ihan suosikkina.
[Spoileri - klikkaa]
Jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Opin käyttää näitä 'spoiler'eita. Jaahuuuu.
Minäkin pidän Erin Hunterin kirjoista. Sarjat ja kirjailija ihan suosikkina.

[spoiler]Jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Opin käyttää näitä 'spoiler'eita. Jaahuuuu.
[/spoiler]
15.02.2016
Verhottu
Tykkään myös kovasti soturikissa sarjoista mutta myös muita erin hunterin sarjoja on tullut luettua jotenkin nämä kirjat vain jaksavat kiinnostaa uudelleen ja uudelleen.:grin: :grin:
Muokannut Verhottu (06.05.2018)
28.05.2016
Nekku
Pidän hyvinkin paljon Hunterin kirjoista. Olen iältäni sinne kohderyhmään sopiva. :lol: Kaikki Hunterin kirjoitukset on tullut luettua. Mutta tiesittehän, että Erin Hunter nimen takana piilottelee viisi ihmistä?
28.05.2016
Nekku
Hupsista... Kirjoittelin ensin hieman väärin. Kaikki Hunterin suomennetuista on tullut luettua ja muutama englanniksi, ei kovinkaan montaa.
18.06.2016
Kerian
Kaikki suomennetut Soturit on luettu, lisäksi erikoisseikkailuja sekä novelleja englanniksi kahlattu läpi ^^
Hunterit ovat tehneet melko hyvää työtä kirjojensa kanssa, mutta kuten joku tuossa yllä sanoi, voisivat ottaa huomioon, että kissat ovat yöeläimiä. Vaikka kyllähän rakkaat samettitassut touhuavat vaikka mitä päivälläkin, eikö totta? C:
01.07.2016
Lukija15
1 viesti
Itse en ole ollut kauhean innokas lukemaan, mutta olen innostunut lukemaan Erin Hunterin Selviytyjät kirjasarjaa. Ensimmäisen osan luin koulun antaman lukutehtävän kautta. Päädyin luettuani varaamaan kirjastosta 2 osan itselleni sen palauduttua kirjastoon. En ehtinyt hakemaan sitä kun se oli palautunut niin kirja pääty takaisin lainattavien joukkoon. Enkä sitä tuolloin saanut. Kävin n.3 päivää sitten kirjastossa ja onnekseni hyllyssä oli 2, 3 ja 4 osat. päädyin lainaamaan kaikki että saisin lukea ne, eikä tarvitsisi metsästää seuraavaa osaa taas jotain kuukautta. 2 osa oli niin mahtava että luin kirjan kahdessa päivässä. eilen aloitin kolmannen osan. Pidän erittäin paljon tästä kirja sarjasta ja suosittelen kaikille! Onko soturikissat hyvä kirjasarja? sitä olen miettinyt seuraavaksi.
03.07.2016
Kerian
Onko soturikissat hyvä kirjasarja? sitä olen miettinyt seuraavaksi.Soturikissat on paljon parempi kuin Selviytyjät. :) suosittelen lukemaan, sarjaan jää koukkuun ^^
[quote]Onko soturikissat hyvä kirjasarja? sitä olen miettinyt seuraavaksi.[/quote]

12.07.2016
Sipe
Mun mielestä Soturikissat voittaa kaikki muut Erin Hunterin kirjasarjat. Oon lukenu Soturikissoja Tulitähden tehtävään asti, alotin vasta joskus helmikuussa. Mutta niinkun useimmat, koukutuin heti enkä millään vois jättää Soturikissojen lukemista. Ootan innolla Keltahampaan salaisuuden ilmestymistä, ja sen jälkeen Pitkätähden kostoa.
08.01.2022
Utu
3 kirjaa, 3 kirja-arviota, 1 viesti
Minun mielestäni yksi parhaita Hunterin kirjasarjoista on Soturikissat.
Kekseliästä tehdä tarina kissoista, jotka elävät keskellä luontoa, suosittelen lukemaan!
Minun mielestäni yksi parhaita Hunterin kirjasarjoista on Soturikissat.
- Keskustelut
- Lukusali