Kirjaudu Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut
Luo tunnus
(*) kentät ovat pakollisia.
Nimimerkki *
Käyttäjätunnus *
Salasana *
Vahvista salasana *
Email *
Vahvista email *
Etsivä löytää
Keskiarvo 4.13
4.13 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Etsivä löytää

Stephen King
Julkaistu: joulukuu 22, 2016 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Finders Keepers

Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys
Osallistu keskusteluun (viestejä 151 kpl)

Etsivä löytää: Trilleri. Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kannen kuva: Shutterstock. Sidottu, kansipaperi.

Amerikan parhaana palkittu dekkarisarja jatkuu!

Mersumiehestä tuttu etsivä Bill Hodges saa vastaansa lukijan, jonka pakkomielle erakoituneeseen menestyskirjailijaan menee liian pitkälle.

Morris Bellamy on raivoissaan. Kirjailija John Rothstein on lopettanut suositun Jimmy Gold -sarjansa. Ja vieläpä aivan väärin. Morris surmaa kirjailijan ja löytää muistikirjat, joissa on kaksi julkaisematonta Jimmy Gold -romaania. Mutta häkki heilahtaa ennen kuin Morris ehtii uppoutua niihin.

Vuosia myöhemmin mittaamattoman arvokkaat muistikirjat löytää teini nimeltä Pete Saubers, jonka perheen lama ja massamurhaaja Mersumies ovat ajaneet taloudelliseen ahdinkoon. Pahaksi onnekseen Pete erehtyy kaupittelemaan muistikirjoja aivan väärälle henkilölle ja saa vankilasta vapautuneen Morrisin kannoilleen. Se joka väittää, etteikö kirjallisuus voisi muuttaa elämää, saa varautua nielemään sanansa. Mutta millä tavalla, sen päättää eläköitynyt rikosetsivä Bill Hodges.

"Klassinen dekkari joka osoittaa, että kauhun kuninkaalle yksikään lajityyppi ei tuota vaikeuksia." – The Washington Post

Muokannut Jussi (26.12.2016)

Tietoa kirjailijasta ::

Muita kirjoja joista saatat pitää

Philip Pim, kärpästen kruunaamaton kuningasHalkaistu varakreivi (Keltainen kirjasto, #96)Kylmä kosketusTiger Team ja Faraon kirous (Tiger Team, #1)Tuulten viesti (Tarinankertoja, #2)

Kirja-arvioita (1)

Traeg avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Hyvä kirja, mutta ei aivan saanut samanlaista jännitystä aikaan kun edellinen osa (mersumies). Morris ei myöskään pahiksena ollut yhtä karmiva kuin Brady Hartsfield. Mukavaa luettavaa kuitenkin. helppolukuista, eikä mennyt pitkäveteiseksi missään vaiheessa.
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa:
Darkki
Uusin jäsen: Pekka Taskinen
Jäseniä yhteensä: 6710