Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)
Keskiarvo 4.20
4.20 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (22)
Kirjahyllytilastot

Yön kuiskaukset

Erin Hunter
Julkaistu: syyskuu 28, 2017 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Night Whispers
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin ja Varjoklaanin välinen ankara taistelu on ohi, mutta klaanien suhteet ovat edelleen kireät. Närhisulka ja Leijonaroihu ovat päättäneet selvittää taistelun perimmäisen syyn ja alkavat samalla hiljalleen aavistaa, mitä on meneillään.

Totuutta ei pääse pakoon: Synkän Metsän henget kietovat vähä vähältä pauloihinsa yhä useampia nuoria kissoja ja kouluttavat heitä käymään klaanitovereitaan vastaan. Närhisulka, Leijonaroihu ja Kyyhkytassu joutuvat huomaamaan, että pahuus on joskus hädin tuskin viiksenmitan päässä – ja silti jopa Tähtiklaanin ulottumattomissa.

Edessä on vääjäämätön taistelu. Pelastaakseen klaanit lopulliselta tuholta kolmikko päättää lähettää Kyyhkytassun sisaren Murattitassun suorittamaan äärimmäisen vaarallista tehtävää.

Tähtien enne on neljäs Soturikissat-sarja. Yön kuiskaukset on sarjan kolmas osa.

muokattu 28.09.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kertomattomia tarinoita (Soturikissat-novellit, #1)Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)Pimeyden hetki (Soturikissat, #6)Tulitähden tehtävä (Soturikissat-erikoisseikkailut, #1)Tähtien polku (Soturikissat: Klaanien synty, #6)

Kirja-arvioita (2)

lolde avatar
Kirjoittanut
4.5

Oli mukavaa palata taas pitkästä aikaa Soturikissojen maailmaan, nämä kirjat eivät koskaan petä lukijaa. Sisältö oli sujuvaa ja tapahtumat mielenkiintoisia, eikä mikään kohta jättänyt kylmäksi. Kirja loppui jännittävään kohtaan, joten aion kahmaista seuraavan osan Kuun merkki samaan syssyyn.

Lintukarhu avatar
Kirjoittanut
3.5

Minusta soturikissat ovat hyvä sarja 9-13 vuotisilla, muttei yhtään sen vanhemmille. Kirjja on loppujen lopuksi lapsellinen, mutta kuitenkin hyvää ajanvietettä. Tämä kirja on...se nyt vain on...

Paikalla 3 jäsentä ja 65 vierailijaa
Inga Honkamäki, LordStenhammar, sinidean
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748