Kesämaa
Keskiarvo 3.57
3.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Kesämaa

Hannu Rajaniemi
Julkaistu: heinäkuu 25, 2018 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Summerland
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, vaihtoehtohistoria
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 15 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Tero Valkonen. Kannen kuva: Jeffrey Alan Love. Sidottu, kansipaperi.

HÄIKÄISEVÄN SCIFI-ILLUSIONISTIN VAKOILUJÄNNÄRI

Eletään vuotta 1938, ja murhan ja kuoleman käsitteet ovat vanhentuneita. Kuolema on kuitenkin vasta alkua, ja tuonpuoleinen elämä jatkuu Kesämaan metropolissa – jos on sattunut ansaitsemaan pääsyn sinne. Ison-Britannian valtakoura ulottuu myös kuolleiden metropoliin. Se ei ole suinkaan ainoa mahtivaltio, jonka tähtäimessä on maailmanherruus tässä ja seuraavassa elämässä. Neuvostoliitolla on Kesämaassa omat vakoojansa ja teknologiaa, jonka avulla on mahdollista rakentaa oma jumala.

Britannian salaisen palvelun agentti Rachel White saa vihiä Kesämaassa asuvasta kaksoisagentista. Naisia vähättelevässä työympäristössä pyristelevä Rachel joutuu uransa kovimpaan taistoon, kun hän pyrkii nappaamaan miehen, jolla on ystäviä korkeissa viroissa. Mutta miten päästä kuolleen miehen jäljille?

Muokannut Jussi (07.08.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Poltettu MaaTeräksinen tsaari (Oswald Bastable, #3)Auringon ydinIlmojen sotaherra (Oswald Bastable, #1)22.11.63

Kirja-arvioita (1)

Eija avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Tarina on vaihtoehtohistoria ja sijoittuu Espanjan sisällissodan ympärille vuoteen 1938. Se on myös vakoilukertomus, mutta ei mikään tavallinen sellainen. Kuolleet elävät, jos ovat saaneet eläessään Lipun turvaamaan kuolemaansa. Kuolleiden paikka on Kesämaa, mistä pääsee kulkemaan elävien maailmaan Henget palkkaavat usein meedion kuorekseen.

Rajaniemen tapaan kirjassa on omaa termistöä ja jänniä ideoita sekä yksityiskohtia tulvillaan. Eetteristä ja ektosta on ... (lisää)