Kesämyrsky
Keskiarvo 4.50
4.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Kesämyrsky

Siiri Enoranta
Julkaistu: huhtikuu 1, 2020 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Kansikuva: Riikka Turkulainen. Sidottu, kansipaperi.

Finlandia-voittajan viiltävä romaani viattomuuden lopusta

Petos, murha ja julmaa peliä rakkaudella. Ylellisiä kattokruunuja, kalliita lentureita, sellosonaatteja ja leivoksia. Kesämyrsky on tihenevää kehää kiertävä ruma arvoitus kiiltävässä kuoressa.

Andrew on katsellut koko kevään houkuttelevaa Josh Royta, joka johtaa eliittikoululaisten Nokisiipien jengiä. Sattuman oikusta Andrew pääsee viettämään kesäänsä Royn perheen loisteliaaseen kartanoon ja kurkistamaan maailmaan, johon hän ei kuulu.

Joshin sisko, hemmoteltu Penelope Roy, on joutunut todistamaan kaupunkia kuohuttanutta murhaa, ja koko Summersuttonin kartanon väki kulkee varpaillaan hänen takiaan. Mutta mitkä Penelopen totuuksista ovat valhetta?

Andrew’n lapsuuden viimeinen kesä Summersuttonissa on viattomuuden ja turmeluksen piirileikkiä, kimallukseen ja sokeriin upotettuja arvoituksia, jotka paljastuvat yksi toisensa jälkeen.

muokattu 24.06.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Petetty (Yön talo, #2)Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)Punainen kuningatar (Hopea, #1)Punainen pyramidi (Kanen aikakirjat, #1)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Anni Korhonen
Jäseniä yhteensä: 9380