Täydelliset sotilaat

Anni Nupponen
scifi > sotilasscifi, romantiikka
Täydelliset sotilaat - Anni Nupponen7.40

Täydelliset sotilaat: Eroottinen romaani. Kansi: J. S. Meresmaa. Nidottu.

Täydelliset sotilaat on eroottinen romaani majuri Richard Westistä ja kurittomasta sotilaasta Ellen Wardista. Kirjassa seurataan heidän ihmissuhteensa alkua ja syvenemistä niin sodan kuin rauhankin aikana. Kirja sijoittuu tulevaisuuteen, jossa sotaa käydään usealla planeetalla yhtä aikaa ja jossa siirtoporttiteknologia mahdollistaa nopean liikkumisen galaksin halki. Kirjan pääpaino on kuitenkin ihmissuhteen ja sen kehittymisen kuvauksessa.

Kirja käsittelee myös kummankin päähenkilön ammatti-identiteettiä sotilaana: Richardin asemaa kahden sodan veteraanina ja upseerina, Ellenin kohdalla tämän yritystä löytää oma paikkansa armeijan hierarkiassa sekä kasvua sotilaan ammattiin.

Täydelliset sotilaat on suunnattu aikuislukijoille.

Keskustelua: Anni Nupponen :: viestejä 1 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Julkaistu: maaliskuu 11, 2021
Kustantaja: Osuuskumma
Tyylit: scifisotilasscifi, romantiikka
Avainsanat: erotiikka, kotimainen
Arvosanalla: 7.40/10
Arvosanoja: 5
Muokattu: huhtikuu 18, 2021

Kirja-arvioita

9/10 |
huhtikuu 17, 2021
Tämä kirja yllätti minut täysin! Aluksi se vaikutti olevan sitä, mitä luvattiinkin: Eroottinen scifikertomus täynnä räiskintää ja eroottista latausta keskellä avaruussodankäynnin tiimellystä. Pian se kuitenkin kasvoi ulos näistä ...
9/10 |
maaliskuu 12, 2021
Anni on hieno. Jo Valkoinen Kaupunki todisti sen. Heh. Ennemmin sitä lukee hyvin kirjoitettua pornoa kuin katsoo. Ollappa terve ja/tai nuori.