Fowlin kaksoset saavat ansionsa mukaan

@ Eoin Colfer
Fowlin kaksoset saavat ansionsa mukaan (Fowlin kaksoset #3) - Eoin Colfer 8.00   1

Alkuteos ilmestynyt 2021. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Päällyksen kuvitus: Petur Antonsson. Sidottu.

ARTEMIS FOWLIN VELJET TAAS VAUHDISSA!

Lordi Teddy Bleedham-Drye on hautonut kostoa Myles ja Beckett Fowlille siitä asti, kun pojat nöyryyttivät häntä pari vuotta sitten pahemman kerran. Nyt Teddy aikoo antaa Fowlin kaksosille ansionsa mukaan: tehdä heistä pysyvästi selvää. Hän yllättää Mylesin aseistetulla kevytlentokoneellaan keskellä kirkasta päivää, mutta onneksi Beckett ja poikien keijuystävä Lazuli saavat estettyä rikollislordin aikeet ja aiheutettua onnettomuuden, jossa lordista päästään ikiajoiksi. Vai päästäänkö?

Pelissä on aaveita, klooneja, kadonneita äitejä ja keijutaikuutta, kun Fowlin kekseliäät veljekset tekevät räjähtävään tyyliin tilit selviksi pahimman vihollisensa kanssa.

Tämä on kolmas kirja Fowlin kaksosten seikkailuista. Irlantilaiskirjailija Eoin Colfer on kirjoittanut lisäksi kahdeksan huippusuosittua romaania, joiden pääosassa on poikien isoveli Artemis Fowl.

”Suosittujen edeltäjiensä tavoin kirja on yhtä hi-techin, näyttävän taikuuden ja hulluttelun riemurallia alusta loppuun.” – Kirkus ReviewsKeskustelu: Eoin Colfer (11 viestiä)

Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu marraskuu 24, 2023 (WSOY)
Tietoja muokattu tammikuu 25, 2024

Fowlin kaksoset

Sarja sisältää 3 pääteosta ja yhteensä teoksia 3 kpl.

Artemis Fowl -fantasiaromaaneissa nuori rikollisnero löytää maan alla asustavat, teknisesti kehittyneet keijut. Fowlin kaksoset -sarja kertoo jo aikuistuneen Artemiksen vähintään yhtä nokkelien pikkuveljien edesottamuksista.

Pääsarja Artemis Fowl

Fowlin kaksoset (Fowlin kaksoset #1) 6.50   10
Fowlin kaksoset kiistävät kaiken (Fowlin kaksoset #2) 8.00   3
Fowlin kaksoset saavat ansionsa mukaan (Fowlin kaksoset #3) 8.00   1

Kirja-arviot & arvosanat

karivaan
karivaan
Arvosanat 186
Kirja-arviot 19
Viestit 5
joulukuu 3, 2023
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle