Sinun tähtesi, Allstar
Keskiarvo 3.20
3.20 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Sinun tähtesi, Allstar

Jukka Parkkinen
Julkaistu: 1994 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, ydinsota

Päällys: Tuula Mäkiä. Sidottu.

Pitkin Uuden-Australian taivasta kyntää Allstar-satelliitti. Me kuuntelimme sen lähetyksiä, lauloimme ja nauroimme sen mukana. Sitten sen todellinen luonne paljastui kaikessa pelottavuudessaan. Mutta minä, Joke ja Miki tiesimme silloin jo liikaa – sen kuka todella tuhosi maailman ja ketkä olivat voittajia, ketkä häviäjiä. Luusuan luontokaupungista oli päästävä pois. Mutta miten, kun ympärillä oli meri ja ydinsodan jälkeenjättämät saastuneet alueet?

muokattu 13.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ainoa (Valinta-sarja, #3)Hiekkasotilaat (Routasisarukset, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Delirium: Rakkaus on harhaa (Delirium-trilogia, #1)Requiem: Rakkaus palaa (Delirium-trilogia, #3)

Kirja-arvioita (1)

Nafisan avatar
Kirjoittanut
3.0
Annika Lutherin Kodittomien kaupunki ja Laura Lähteenmäen Niskaan putoava taivas ovat nousseet uusiksi tulokkaiksi suomalaisen dystopian kentällä. Mutta on sitä osattu ennenkin. Jukka Parkkisen lähes kaksikymmentä vuotias teos on kestänyt hyvin aikaa ja toimii edelleen 2100-luvun dystopistisena tulevaisuuden kuvana. Pidin Parkkisen luontevasta tyylistä kertoa asioita. Hän ei jää ihmettelemään kirjan maailmaa vaan kertoo sen ainoana totuutena. Teknisen kehityksen taso on hyvin ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 53 vierailijaa
rudi92
Uusin jäsen: Kirsi Simola
Jäseniä yhteensä: 9569