Kapteeni Shiva: Osa 4: Taivaan jana
Flamongo Sanomat erikoissarja 4. Nidottu.
Kapteeni Shivan taru on tulossa fanfaariseen loppuunsa avaruusoopperan viimeisessä osassa ja koko Aurinkokunnan tulevaisuus on vaakalaudalla.
Löytyykö ihmisten (tai eläinten) joukosta tarpeeksi suurta sankaria pelastamaan Maapallo hullun keksijän kynsistä, vai onnistuuko Shiva pelastamaan planeetan sen asukkailta itseiltään!!
Käyttäjät lukeneet myös
Megatron Braineater
Maria Candia, kirjailijanimeltään Megatron Braineater, on helsinkiläinen kääntäjä ja kulttuurialan toimija. Hän on vaikuttanut myös DJ:nä ja Maria and the Robots -yhtyeessä. Braineater on kirjoittanut psykedeeliseksi avaruusoopperaksi luonnehditun Kapteeni Shiva -tieteissarjan. Sarjan jokaisen osan mukana on levyllinen musiikkia. Julkaisijana on myös taiteilijanimellä nimellä Vilunki 3000 tunnettu helsinkiläinen muusikko, graafikko ja radiotoimittaja Mikko Viljakainen.
Kapteeni Shiva
Flamongo Sanomat -erikoissarja, osa 1.
Kapteeni Shiva sisältää tällä hetkellä 4 kirjaa.
Kirja-arviot ja kommentit
Kirjasarjan arvosteluni osa 4/4.
Neljän kirjan mittainen eeppinen tarinakokonaisuus. Aihepiirien ja juonenkäänteiden runsaudensarvi ja ehkä jopa jonkinlainen tarinakuvioiden kierrätyskeskus ja kokoelma. Täytyy tunnustaa, että en ole juurikaan lukenut 2000-luvun scifi-kirjallisuutta, enkä pysty tätä suhteuttamaan genren nykytilaan. Minulle tämä oli vahva lukukokemus. Kirjasarjassa on voimakas draaman kaari, erinomainen scifi-asetelma ja runsaasti väkeviä kohtauksia. Luin kaikki kirjat melkein saman tien putkeen. Kokonaisuutena viihdyin hyvinkin. Käsiteltävien aihepiirien kirjosta johtuen en todellakaan suosittele tätä kirjasarjaa kaikille luettavaksi.