Risingshadow

L. J. Smith
Uusi aika 3: Sydänyö (Vampyyripäiväkirjat #7) - L. J. Smith
★ 6.86 / 63
14213844510677138491210

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Joel Kontro. Sidottu.

Pimeimmänkin yön jälkeen tulee aamu. Stefan ja Elena yrittävät pelastaa ystävänsä helvetin kauhuista, mutta pahan lähde on lähempänä kuin voisi ikinä arvata.

Adlibris: tarkista saatavuus

NuortenkirjallisuusKauhuTV-sarjaVampyyrit
Julkaistu: toukokuu 10, 2012 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Midnight
Kirja-arviot ja kommentit (5)

Kirjan tilaus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Haiseva käsi (Uhriniituntakainen #1)
★ 8.16 / 13
Kymnaasi (Kymnaasi-sarja #1)
★ 7.82 / 11
Darlah: 172 tuntia Kuussa
★ 7.76 / 115
Friikkisirkus (Darren Shanin tarina #1)
★ 7.58 / 227
Monster High (Monster High #1)
★ 7.40 / 15

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

L. J. Smith

Lisa Jane Smith, Yhdysvallat, s. 1965.

Vampyyripäiväkirjat

”L. J. Smithin vampyyritarina on Twilightia parempi.” – Helsingin Sanomat

Vampyyripäiväkirjat sisältää 7 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Korpinmusta (Vampyyripäiväkirjat #1)
★ 6.44 / 186
Sielunkumppani (Vampyyripäiväkirjat #2)
★ 6.60 / 140
Verivala (Vampyyripäiväkirjat #3)
★ 6.78 / 127
Pimeän piiri (Vampyyripäiväkirjat #4)
★ 6.80 / 109
Uusi aika: Suden hetki (Vampyyripäiväkirjat #5)
★ 6.80 / 91
Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat #6)
★ 7.16 / 73
Uusi aika 3: Sydänyö (Vampyyripäiväkirjat #7)
★ 6.86 / 63

Kirja-arviot ja kommentit

01.12.2016
Keskiyön kyyhkynen avatar
Keskiyön kyyhkynen
Kirjoja 222, Arviot 71, Viestit 6
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Sarja oli aivan ihastuttava ja luin kaikki putkeen! Damon toi mukaan juuri oikean laista julmuutta, eikä Stefan missään vaiheessa voinnut syrjäyttää Damonia lempihahmonani! Luin onneksi kirjat ennen kuin aloitin sarjan katsomisen ja se kyllä kannatti. Näitä kahta ei voi verrata toisiinsa ja ketson sarjaa sekoittamatta juonta kirjoihin, sillä ero on suuri. Kumpikin ovat silti koukuttavia ja mukaansa tempaavia!

06.11.2012
Gio avatar
Gio
Kirjoja 102, Arviot 3
★★★★☆☆☆☆☆☆ 4 / 10

Aloin lukemaan tätä sarjaa vain sen takia, koska monet ovat sanoneet sen olevan paljon parempi kuin TV-sarja. Rakastan kyseistä TV-sarjaa ja mielestäni sitä ei edes voi verrata kirjoihin. Teksti oli tylsää, enkä millään olisi jaksanut lukea sitä, aina välillä jouduin pitämään tauon, että sain taas luettua muutaman luvun. Koko sarjan kumminkin luin, lukuun ottamatta tätä viimeiseksi suomennuttua kirjaa, siihen kun en enää millään saanut kerättyä innostusta.

05.08.2012
Rousie_e avatar
Rousie_e
Kirjoja 60, Arviot 2
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Jaaahas... että tämmöinen tapaus.. :) itse sitten luin kirjaa, mutta alku jotenkin tökki. Keskeytin noin kolmanneksen luettuani ja viikko myöhemmin päätin sitten lueskella pätkiä, jotta saisin intoa kirjan luekemiseen. Hölmö kun olin luin viimeisen sivun.. ja spoilasin itse itseni. Sittenhän se takakannesta selvisi, että kirja on sarjan viimeinen osa ja arvatkaa vain luinko kirjaa enää loppuun. Otin sille lisää laina-aikaa, mutta lukematta jäi. Jospa myöhemmin pääsisin lukemaan tämän kirjan innolla loppuun asti... Sitä odotellessa :D vain kolme tähteä tuosta ensimmäisestä kolmanneksesta :). P.S. Älkää ystävät lukeko sitä viimeistä sivua :D vaikka kuinka uteliaisuus iskisi.. :)

09.07.2012
Flydeful avatar
Flydeful
Kirjoja 26, Arviot 1
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Aivan ihana! Paras ehdottomasti kaikista vampyyri päiväkirjoista, selvästi tämä kirjasarja parani loppuun päin. Itkin lopussa kuin vesiputous, mutta sekin osoittaa että parhaita kirjoja joita olen lukenut!

24.01.2015
Frost avatar
Frost
Kirjoja 55, Arviot 26, Viestit 2
★★★★★☆☆☆☆☆ 5 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Rakastan kyseistä TV-sarjaa mutten kirjasarjasta niinkään välittänyt... tulihan se sarja luettua, mutta hahmotkin olivat jotenkin niin erilaiset esim. Elena ja Katherine ovat TV-sarjassa ja kirjoissa kuin toistensa vastakohdat luonteeltaan (ainakin melkein) , noo hiusten värit saivat kummastelemaan varsinkin kun vielä kannesakin oli kuvaa kyseisistä henkilöistä ( ja se TV-sarja), Caroline tosi tosi outo, Bonnie jotenkin erilainen noita, esim. Klausta ei ollut melkeimpä ollenkaan mukana vaikka TV-sarjassa toisin puhumattakaan muista alkuperäisistä sitten oli ne kitsunet joita TV-sarjassa ei ollenkaa ollut ja juoni ja tarina oli niin erilaiset että huh huh... Tietenkin jotkut todella pitävät tästä kirjasarjasta, mutta minä olen enemmän sen TV-sarjan kannalla ja olen katsonut sen ennen kirjojen lukemista joten se vaikuttaa asiaan, tilanne ehkä olisi toinen jos olisin lukenut kirjat ennen TV- sarjan katsomista...:)

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja