Varjojen vangit
Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Kaijamari Sivill. Sidottu.
”Kaiken on muserruttava Varjojen valtiaan edessä”, Steve sanoi hiljaa ja osoitti taakseni. ”Tämä on minun maailmani nyt.”
Darren Shan on palaamassa kotiin, kun hänen elämänsä muuttuu painajaiseksi. Ja pahinta on, että Darren näkee unessa Varjojen valtiaan rinnalla myös omat kasvonsa: mitä se merkitsee? Vanhat viholliset ovat vastassa ja varjot tihenevät. Pystyykö vampyyriprinssi Darren voittamaan Vampaneesimestari Steve Leopardin? Ja jos pystyy, mihin se johtaa?
Varjojen vangit on yhdestoista kirja Darren Shanin kirjoittamassa nuorten vampyyrisarjassa, jossa seikkailee päähenkilö nimeltä Darren Shan.
Darren Shan
Darren Shan (Darren O’Shaughnessy, s. 1972), joka on lainannut nimensä kirjasarjansa sankarille), on lontoolaissyntyinen, Irlannissa asuva kirjailija. Kauhu- ja vampyyritarinat ovat kiehtoneet häntä jo 6-vuotiaasta lähtien. Shanin ensimmäisestä nuortenkirjasta Friikkisirkus (2000) tuli menestys. Hänen teoksiaan on myyty yli 25 miljoonaa kappaletta.
Darren Shanin tarina
Darren Shanin nuorille suunnattu vampyyri/kauhusarja. Sarjan päähenkilöllä on sama nimi kuin kirjailijalla.
Alasarja Darren Shanin tarina (sarjakuva)
Todella jännittävä loppu ja odottelen innolla viimeistä osaa. Tiedän kyllä että se on jo ilmestynyt mutta en ole vielä ehtinyt lukea. Tappaakohan Darren Dariuksen vai ei? Stevellä on niin kieroutunut mieli että huh huh. Kirjoittelisikohan tuo kirjailija vielä muita kirjasarjoja ja jos niin tekee niin tekee niistä yhtä hyviä kuin nämä ja se on paljon vaadittu se. Ei voi muuta sanoa kuin Mahtava kirja ja Vielä parempi koko kirjasarja. :)