All You Need Is Kill #1
Takeshi Obata (taide), Ryosuke Takeuchi (käsikirjoitus) ja Hiroshi Sakurazaka (alkuteos)
Ihmiskunta taistelee olemassaolostaan avaruudesta saapuneita tunkeilijoita vastaan. Nuori Keiji värväytyy puolustusjoukkoihin ja menettää henkensä ensimmäisessä taistelussaan - mutta herää sitten kasarmilta, taistelua edeltävänä aamuna! Tästä alkaa kauhun ja kuoleman täyttämä kierre, jonka katkaistakseen Keijin on ylitettävä vihollinen ja itsensä... Kaksiosaisessa 'All You Need Is Kill' -sarjassa Takeshi Obatan upea piirrosjälki yhdistyy Hiroshi Sakurazakan mukaansatempaavaan tarinaan.
Kaksiosainen sarja perustuu samaan romaaniin, jonka pohjalta tehtiin elokuva 'Edge of Tomorrow'.
Takeshi Obata
Takeshi Obata (s. 1969) on japanilainen mangaka. Hän ei tavallisesti kirjoita mangojaan itse vaan toimii yhteistyössä kirjoittajan kanssa. Vuosina 2004–2006 ilmestynyt, Obatan piirtämä ja Tsugumi Ōban käsikirjoittama Death Note -manga myi Japanissa yli 20 miljoonaa kappaletta.
Tartuin kirjaan sen kummemmin ajattelematta vieraillessani kirjastossa. Juoni oli ihan ok, vaikka jäi minulta aluksi vähän peittoon. Ei yhtä kiinnostava kuin aikaisemmin lukemani mangat. Ehkä vika tarinassa, ehkä minussa.