Jumalan moukari (Saturnus SciFi, #1)
Keskiarvo 2.90
2.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (29)
Kirjahyllytilastot

Jumalan moukari

Arthur C. Clarke
Julkaistu: syyskuu 23, 2010 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Hammer of God
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomentanut Matti Rosvall. Sidottu.

Arthur C. Clarke (1917–2008) oli yksi maailman luetuimmista scifi-kirjailijoista. Hänen tuotantoaan on suomennettu runsaasti.

Amatööriastronomi havaitsee Maapalloa kohti kiitävän asteroidin. Uskonnolliset fanaatikot pitävät sitä Jumalan rangaistuksena. Kapteeni Singh lähetetään avaruusalus Goliathilla tuhoamaan meteoria, joka uhkaa tuhota kaiken inhimillisen elämän Maapallolta. Aluksen miehistö huomaa olevansa suorittamassa ihmiskunnan siihen mennessä tärkeintä tehtävää, eikä kaikki suju niin kuin pitäisi.

Kirja on jännittävä avaruusseikkailu, joka perustuu tiukasti tieteelliseen faktaan, kuten kaikki Clarken romaanit.

muokattu 22.08.2011

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento (Rämeen olento, #1)SiirtymäKohtalot (Viillot, #2)Testamentit (Orjattaresi, #2)Pandemonium: Rakkaus on kapinaa (Delirium-trilogia, #2)

Kirja-arvioita (1)

Emelie avatar
Kirjoittanut
3.0

Jumalan moukari on ensimmäinen kirja, jonka luin Clarkelta. Se on melko hyvä tarina, joten Clarken lukeminen ei jää tähän. Nyt ymmärrän, miksi Clarkesta on puhuttu ylistävästi. Jänniä ajatuksia, jotka eivät kuitenkaan tunnu liian mahdottomilta.

Tarina oli lyhyt ja eteni jokseenkin nopeasti, välillä jopa liian. Olisin halunnut, että jossain kohden olisi pysähdytty ja kerrottu enemmän asioista, jääty hiukan fiilistelemään paikoitellen. Nyt tapahtumat ... (lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 42 vierailijaa
LordStenhammar, Rinja
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384