Pako helvetistä!
Keskiarvo 3.42
3.42 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (48)
Kirjahyllytilastot

Pako helvetistä!

Hal Duncan
Julkaistu: syyskuu 15, 2011 (Like)
Alkuperäinen nimi: Escape from Hell!
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: enkelit
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Einari Aaltonen. Nidottu.

Tähtifantasia-palkintoehdokas 2012.

Saat kaiken toivon heittää. Tämä ei ole unta. Tämä on kuolema.

Neljä syntistä herää synkeällä lautalla matkalla helvettiin. Sadististen poliisijoukkojen terrorisoimaa kirottujen kaupunkia hallitsee arkkienkeli Gabriel. Syntiset haastavat alamaailman herran, ja sota helvetissä alkaa.

Pako helvetistä! on kuumeinen fantasiaromaani murtuneiden todellisuuksien mestarilta – räjähtävä toimintakertomus, mytologiasta ammentava kirjallinen ilotulitus.

"Tyylikäs ja omaperäinen pienoisromaani tempaa mukaansa ja iskee vimmalla päin maailman vääryyksiä." - Tähtifantasia-palkintoraati

muokattu 30.03.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hiljaisuus (Langennut enkeli, #3)Kateus (Langenneet enkelit, #3)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Siipisulka: Tarinoita enkeleistä

Kirja-arvioita (3)

krakken avatar
Kirjoittanut
3.5
Maaninen, kiihkeä, painostava, riehakas. Duncanin pienoisromaani vertautuu väkisin mukaansa riuhtaisevaan kuumehoureiseen päiväuneen. Lukija riepottuu neljän piruparan kyydissä läpi Infernon eri tasojen ja painajaismaisten maisemien. Kirjailija myllertää klassista hyvä-paha-asetelmaa perinpohjaisesti. Tässä universumissa etäiseksi jäävän Jumalan armottomuus ja yksioikoisuus johtavat moraalin ulkokultaisuuteen ja sen myötä yhdentekevyyteen. Kosmisen mielettömyyden ... (lisää)
Emelie avatar
Kirjoittanut
3.0

Hyvin kirjoitettu kirja, jonka idea oli kuitenkin parempi kuin toteutus.

Tarina lähti käyntiin samantien eikä jäänyt missään vaiheessa junnaamaan. Nopeatempoinen ja hyvin etenevä juoni piti otteessaan enkä oikeastaan edes kaivannut suvantovaihetta. Tämä oli niin lyhyt kirja, että rauhoitteluvaihe olisi vain ärsyttänyt.

Tässähän oli mielenkiintoinen asetelma sikäli, että kirjan päähahmot olivat sellaisia, joista en yleensä kirjallisuudessa välitä ... (lisää)

Heidi Kristina avatar
Kirjoittanut
2.0
Todella nopeatempoinen kirja, jossa tapahtuu koko ajan jotain. Lukijalle hengähdystaukoja ei juurikaan ollut (sivuja 189), mutta luultavasti kirja olisi kääntynyt kiinnostavasta tylsäksi, jos sivuja olisi ollut enemmän. Arvosana 2/5 koostuu niin miinuksista kuin plussista. Ensinnäkin tämä on aika erityylinen kirja, jota itse henkilökohtaisesti en ole tottunut lukemaan. Siksi tämä oli varsin mielenkiintoinen lukukokemus, mutta toisaalta myös hieman pettymys. Kirjailija jätti ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 23 vierailijaa
Mustelmann, Iivari
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451