Henkien labyrintti - Carlos Ruiz Zafón7.80

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Antero Tiittula. Sidottu, kansipaperi.

Ratkeavatko Unohdettujen kirjojen hautausmaan mysteerit viimein? Tuulen varjon aloittaman saagan lumoava päätös.

Daniel Sempere ei ole enää se sama pikkupoika, joka aikoinaan löysi tiensä Unohdettujen kirjojen hautausmaalle. Äidin kuoleman selvittämätön mysteeri on jättänyt ammottavan haavan Danielin sydämeen, eivätkä hänen vaimonsa Bea tai ystävänsä Fermín ole voineet sitä yrityksistään huolimatta parantaa. Juuri kun Daniel uskoo ratkaisevansa äitinsä salaisuuden, tapahtuu jotakin, joka suistaa kaiken raiteiltaan.

Zafón vie jälleen lukijansa Barcelonan synkille kaduille ja luo suurten tunteiden, juonittelujen ja seikkailujen kudelman. Kunnianosoitus kirjallisuuden ja elämän yhdistävälle taianomaiselle siteelle.

Keskustelua: Carlos Ruiz Zafón :: viestejä 6 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: elokuu 24, 2017
Kustantaja: Otava
Tyylit: maaginen realismi, jännitys
Alkuperäinen nimi: El Laberinto de los Espíritus
Käännetty englanniksi: The Labyrinth of the Spirits
Arvosanalla: 7.80/10
Arvosanoja: 15
Muokattu: huhtikuu 03, 2021

Unohdettujen kirjojen hautausmaa -kirjasarja

Lainaus Taivasten vangin alusta:

"Nämä romaanit liittyvät toisiinsa yhteisten henkilöhahmojen ja juonisäikeiden kautta niin, että teosten välille rakentuu temaattisia ja kerronnallisia siltoja, joskin jokainen osa tarjoaa suljetun, riippumattoman ja itsellisen tarinan.

Unohdettujen kirjojen hautausmaa -sarjan eri osat voidaan lukea missä tahansa järjestyksessä tai erikseenkin, jolloin lukija voi astua tutkimusmatkalle tarinoiden labyrinttiin eri ovista ja eri reittejä, jotka yhteen punoutuessa johdattavat hänet kerronnan ytimeen."

Tuulen varjo8.54
Enkelipeli7.70
Taivasten vanki7.68
Henkien labyrintti7.80
Usvakaupunki7.60

Kirja-arvioita

8/10 |
joulukuu 13, 2019
Tarinan ja koko sarjan sydän on kirjoissa. On Unohdettujen kirjojen hautausmaa, Semperen suvun kirjakauppa sekä harvinainen Henkien labyrintti teos on keskeinen juonessa. Alkupuoliskon kerronta esittelee irrallisia tapahtumia, jotka ...