Käärmeiden kaupunki

Katri Alatalo
Julkaistaan: heinäkuu 27, 2017 (Gummerus)

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Kansi: Laura Noponen. Sidottu.

Tunnelista aavikon alta löytyy kolme suurta käärmeenmunaa. Äkkipikainen Arry tuhoaa munat Sulwaenin katsellessa avuttomana vieressä. Käärmeitä hallitseva Ninette ei voi antaa petosta anteeksi. Ystävyyteen syntyy kirvelevä railo.

Kun Kharras-Dimiin hyökätään ja kaupunkilaiset alistetaan uuden hallinnon alle, kolmikko joutuu tekemään kaikkensa selviytyäkseen hengissä. Orjat pakotetaan louhimaan Rashaz-jumalalle arvokasta kiveä. Tarvitaan kekseliäisyyttä ja ainutlaatuisia kykyjä, jotta valloitettu kansa saadaan vapaaksi orjuuden ikeestä.

Katri Alatalo tuo suomalaisille lukijoille tutumman keskiaikafantasian rinnalle Tuhannen ja yhden yön tarinoista inspiroituneen aavikkofantasian. Luvassa on runsaasti juonenkäänteitä, häikäilemättömiä ihmissuhdesotkuja ja ajankohtaisia teemoja magian sävyttäminä. Käärmeiden kaupunki henkii samaan aikaan kuumaa eksotiikkaa ja kylmää juonittelua.

Muokannut Jussi (16.06.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mustan rannikon kuningatar ja muita Conan-kertomuksiaTulen tyttäriäVilliin luontoon (Soturikissat, #1)Punainen kuningatar (Hopea, #1)Haudattu jättiläinen
Paikalla 3 jäsentä ja 49 vierailijaa:
Darkki, punnort, Iivari
Uusin jäsen: Skullnism Freezing
Jäseniä yhteensä: 7064