Nälkänummi

Andrew Michael Hurley
kauhu > goottilainen kauhu
Nälkänummi - Andrew Michael Hurley7.00

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Kannen kuvitus: Joe McLaren. Sidottu, kansipaperi.

”Kammottava ja erinomainen.” – Daily Mail

Selkäpiitä karmiva, kuin vaivihkaa kauhuksi muuttuva Nälkänummi tarjoaa lukijalle taitavasti kirjoitettua modernia goottilaista jännitystä.

Kaikista kauhein on tapahtunut. Richardin ja Julietten viisivuotias poika Ewan on kuollut. Kotitalo nummien keskellä on enää kirottu, tyhjä kuori.

Juliette on varma, että Ewan on vielä elossa – jossain muualla, jossain muussa muodossa. Hän pyytää epätoivossaan apua salatieteisiin perehtyneeltä ryhmältä. Richard yrittää hukuttaa surunsa kaivamalla läheisellä niityllä hedelmätöntä maata, jossa legendan mukaan kerran kasvoi suuri tammipuu.

Suositun brittikirjailijan kolmas teos kysyy, mikä on oikea tapa surra ja mikä on normaaliuden ja hulluuden hiuksenhieno ero.

"Huippuunsa viritetty jännitystarina kansantarujen pimeästä puolesta. Täydellistä, koukuttavaa luettavaa pimeisiin iltohin." – Herald

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: lokakuu 19, 2020
Kustantaja: WSOY
Tyylit: kauhugoottilainen kauhu
Alkuperäinen nimi: Starve Acre
Arvosanalla: 7.00/10
Arvosanoja: 12
Muokattu: marraskuu 01, 2020

Kirja-arvioita

7/10 |
marraskuu 07, 2021
  Kerronta on varsin hyvin otteessa pitävää ja siinä on odottava tunnelma – mitä tulee tapahtumaan. Juonen ja tunnelman puolesta kirja jäi kuitenkin Hylätystä rannasta ja Paholaisen päivästä. Kokonaisuutena en pitänyt Nälkänummesta ...