Aurinko itsessään

@ Anu Kuusenoksa
Aurinko itsessään (Aurora #5) - Anu Kuusenoksa 8.26   16

Kansi: Antti Tahvanainen. Sidottu.

Energia kulkee verilinjojen läpi ja herättää kuolleet henkiin. Vampyyrien uskomus kävi toteen. Monet palasivat. Eivät kaikki.

Mikael kamppailee lapsuutensa traumojen kanssa ja aikoo kostaa vanhempiensa kohtalon yövampyyreille. Onko hän ylivertainen muihin vampyyreihin verrattuna? Onko hän ennustusten Saraf, joka lopettaa yövampyyrien tuhansia vuosia kestäneen voittokulun? Muinaiset voimat nousevat hänen missionsa eteen. Amir on saanut veljensä Faridin rinnalleen, ja yhdessä vanhimmat ovat voimakkaampia kuin koskaan. Amir haluaa tietää, onko nuori vampyyri se, joka tulevaisuuden historian mukaan kukistaa heidät. Vanhimpien lisäksi on toinenkin muinainen voima, joka saa Mikaelin harkitsemaan kostoretkestään luopumista. Voiko rakkaus parantaa hänen kostoretkeään ruokkivat haavat? Jos hänen kohtalonaan on tuhota yövampyyrien laji ja tulla Sarafiksi, voiko hän luopua kohtalostaan ja löytää oman tiensä?

Vampyyrien verilinjoista kertovan kirjasarjan viidennessä osassa verilinjojen välinen sota on ohi ja vanhimmat ovat liittoutuneet yhteen. Nyt vastakkain asettuvat yövampyyrit, verilinjattomat ja uusi päivävampyyrien laji. Vampyyreille kallisarvoinen veri tulee vuotamaan, kun maapallon kuninkuudesta taistellaan. Mikä todella on Amirin tavoite, ja voiko Farid luottaa kieroilevaan veljeensä? Entä keneen Bardiya tukeutuu yövampyyrien jäädessä vampyyrimaailman jättiläisten kamppailussa jalkoihin? Ja ennen kaikkea – lunastaako Mikael paikkansa yövampyyrien tuhoajana?Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu toukokuu 17, 2021 (Varjo Kustannus)
Tietoja muokattu toukokuu 18, 2021

Aurora

Sarja sisältää 6 pääteosta ja yhteensä teoksia 6 kpl.

Prinssi jolla ei ollut sydäntä (Aurora #1) 8.24   13
Seireenit (Aurora #2) 8.76   4
Kymmenentuhannen kuningatar (Aurora #3) 10.00   1
Olemattomien jumala (Aurora #4) 8.26   15
Aurinko itsessään (Aurora #5) 8.34   21
Nekromantikko (Aurora #6) 8.12   16