Perijätär (J-horror #2) - Marion Zimmer Bradley 5.66   3

Alkuteos ilmestynyt 1984. Suomentaneet Jari S. Virtanen ja Terhi Teittinen. Kannen suunnittelu: Timo Ronkainen. Sidottu.

Yliluonnollista kauhua Avalonin usvat -kirjailijalta.

Leslie Barnes muuttaa sisarensa kanssa vanhaan taloon San Franciscossa. Muuton jälkeen talossa alkaa tapahtua kummallisia ja pelottavia asioita. Talon edellinen asukas on kuollut – onko hän jättänyt perinnöksi pahan hengen, joka pelottelee uusia asukkaita?

Leslie pyytää apua meedio Claire Moffatilta ja maailmankuululta psyykkisten asioiden tutkijalta Colin MacLarenilta. He tulevat avuksi, mutta Leslien on löydettävä itsestään voimia vastustamaan sitä pahuuden ilmentymää, joka asuu talossa.

Vuonna 1984 ilmestynyt ja nyt suomeksi Jalavan J-horror-sarjassa suomeksi julkaistava Perijätär on moderni goottilainen kauhuromaani, joka sijoittuu 1980-luvun San Franciscoon. Kirja on saanut inspiraatiota H. P. Lovecraftilta ja on alansa huippua.
Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu maaliskuu 21, 2023 (Jalava)
Alkuperäinen nimi The Inheritor
Tietoja muokattu huhtikuu 12, 2023

J-horror

Sarja sisältää 4 pääteosta ja yhteensä teoksia 4 kpl.

J-horror on Kustannus Jalavan kirjasarja, joka keskittyy kauhuun. Mukana on niin klassikoita kuin modernimpiakin teoksia. Sarjaa toimittaa Markku Jalava.

Paholaisnuket (J-horror #1) 6.00   7
Perijätär (J-horror #2) 5.66   3
Noitavaimo (J-horror #3) 7.60   5
Kyyhkyt helvetistä (J-horror #4) 7.14   7