Kategoria: Teatteri | 893 viestiä | 197,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 24.05.2026
Vastannut: kirill potemkin, 24.05.2026
Turku-miitti 19.3. klo 11, Kirjakahvila
05.03.2014
Tiedän, puolet "vakiomiittaajista" on livahtanut ulkomaille. (Jos ei sitten olla jo palattu takaisin?) Mutta ajattelin silti kokeilla löytyisikö miittaus haluisia nyt kun olen itsekin ryöminyt tänne takaisin vuoden vaihteen kiireiden jälkeen. Jos kenelläkään ei ole sitä vastaan, voisin ottaa kuokkavieraan mukaan. On nimittäin ilmaissut kiinnostusta tulla mukaan, mutta ei ole rekisteröitynyt tänne eikä kai ole aikoissa sitä ainakaan ihan heti tehdä. On kuitenkin hurahtanut fantasiaan aika samaan tapaan kuin minäkin. (Ehkä sitä voisi koittaa miitissä houkutella tänne.)
Eli ketä kiinnostaisi tavata Turun kaduilla? Milloin voisi sopia? Onko paikka ehdotuksia?
Mulle ei sovi tällä eikä ensi viikolla oikeastaan mikään päivä, mutta siitä eteenpäin ei ole (vielä) kuin yksittäisiä sopimattomia päiviä. Tilanne tosin muuttuu sitä mukaa kun tulee tietoon työvuoroja ja muita menoja, mutta tuosta on hyvä lähteä liikkeelle. :)

Muokannut Rinja (07.04.2014)
Morgan Blood
On täällä sillä olen sittenkin Suomessa. Itseasiassa olin junassa ja tapasin Rinjan (joka oikeammin tapasi minut sillä olin sokea mursu) ja mietimme, että törmäilyä olisi suunniteltava, haa!
Tässä kuussa, mikäli haluamme törmäillä, parhaiten sopii 10.-20., 25.-27. tai maaliskuuta.

05.03.2014
Etkö päässytkään matkaan? Sääli, mutta kiva että päästään siis sittenkin jatkamaan "perinnettä". :) Noista päivistä mulle sopii näillä näkymin 17. - 20. päivä ja 26. ja 27. päivä.
Rinja
Jaa'a, jos noudatellaan noita rajauksia ja oletetaan, että miitti olisi illalla (koska arki), niin teatteriharkkojen ja -esitysten vuoksi minulle käy vain maanantai 17. päivä. En kyllä haluaisi oikeastaan silloinkaan miitata, koska se on yksi niistä viidestä vapaaillasta jotka minulla on tässä kuussa. Jos taas miittailu onnistuu ennen kello kahta, niin sitten kävisi 19., 20., 26. ja 27. päivä. Ensi kuussa onnistuisi vähän paremmin, silloin on alkukuusta jo esityskausi menossa eli joutuu olemaan paljon vähemmän teatterilla, ja 12.4. jälkeen minulla ei ole ennen kesää oikeastaan mitään. Se kyllä kieltämättä menee jo kohtalaisen kauas.
Blackbird
Olen palannut planeetan toiselta puolelta ja valmis siis miittaamaan!
Ja juu Kuunliekki, kaveri mukaan vaan!
Ja juu Kuunliekki, kaveri mukaan vaan!
Olen palannut planeetan toiselta puolelta ja valmis siis miittaamaan! :cool: Minulle sopii oikeastaan melkein koska vaan, menoni tulevat aina niin suunnittelematta. Nämä 17.-20. päivät ja 26. ja 27. käy näillä näkymin hyvin. Kellonajalla ei ole väliä, joten ennen kello kaksi onnistuu.

Ja juu Kuunliekki, kaveri mukaan vaan! :smile:
05.03.2014
Hei hienoa, tässähän pääsee näkemään teidät kaikki. :) Mullekin käy noina päivinä mikä aika hyvänsä eli ennen kahta sopii hyvin. Otan siis myös kaverin mukaan, jos aikataulu sopii sille (eikä kukaan muukaan vastusta).
13.03.2014
Koska ensimmäisiin ilmeisesti kaikille sopiviin päiviin on aikaa alle viikko, voisi ehkä olla aiheellista saada jotain sovittua... Sopiiko Morganillekin ennen kahta tapaaminen? Mikä aika susta Rinja kuulostaisi hyvältä aloittamisajalta? Mitä mieltä olette vaikka tuosta 19.3. eli ensi viikon keskiviikosta?
Rinja
Ke 19.3. kello 11? Paikka voi periaatteessa olla mikä vaan, joskin itse preferoin kahvileipiä kahvin edelle.
Jos 19. päivä ei käy, niin sitten 20. ja 27. päivä ovat edelleen mahdollisia. 26. päivälle menin sopimaan jo jotain.

13.03.2014
Uh, miten te miittaatte keskellä viikkoa ja vielä keskellä päivää.
Uh, miten te miittaatte keskellä viikkoa ja vielä keskellä päivää. :sad: Ehdin jo nähdä itseni tekemässä yllätysekskursion Turkuun viikon päästä viikonloppuna, kun Iivari on käymässä pohjoisessa...
Morgan Blood
Mulla on yllätysvapaa keskiviikkona, joten se käy. Myös muutkin käy, miten lie sovitaan. Ainoastaan ensi viikon vkl on ihan mahdoton ja myös muut päivät tuohon päiväsaikaan paitsi nimenomainen keskiviikko.
Blackbird
Keskustaan ja kahvia, saa minun kannatukseni!
Keksiviikkona minulla loppuu luento juuri klo.10, eli klo.11 sopii myös minulle. :cool: Keskustaan ja kahvia, saa minun kannatukseni!
14.03.2014
Koska tuo keskiviikko sopii kaikille muille paitsi Dynille ja Dynille sopiva viikonloppu ei sovi ainakaan kahdelle, pidetään miitti keskiviikkona. Sääli Dyn ettet päässyt, mutta ehkä ensi kerralla parempi tuuri. Kuokkavieras pääsee kahdentoista jälkeen paikalle, jos ollaan vielä koossa.
Mullekaan ei suuremmin väliä paikalla, kunhan sieltä löytyy muutakin syötäväksi kelpaavaa kuin pullaa (koska en kuitenkaan ole syönyt juuri mitään ja olen nälkäinen.) Ja koska osa haluaa kahvia, varmaan kahvila tms on kaikkia miellyttävä ratkaisu... Mutta ehdotuksia siitä mikä kahvila tällä kertaa? (Tai jos jollain on mielessä jokin ei-kahvila joka täyttää kriteerit niin sekin käy.)

16.03.2014
Joo siis mun Turussa käynti on niin satunnaista, ettei mun varaan kannata laskea. Kunhan mietin itelleni viikonlopuks tekemistä. :)
17.03.2014
Murphy oli ilmeisesti eri mieltä mun miittailusta. :( Aivan järkyttävä flunssa iskenyt ja jos olo on vielä huomenna samanlainen kuin tänään, pakko jättää miitti väliin. Tulen vielä huomenna kertomaan mikä on tilanne, mutta jotenkin en usko että pääsisin. Pitäkää hauskaa kolmestaan ja otetaanhan joskus uudestaan niin että ehkä mäkin pääsen paikalle. (Kuokkavieraskin taitaa jättää tulematta kun ei voi edes multa tarkistaa että missä ollaan vai ollaanko ollenkaan.)
Blackbird
Voi ei Kuunliekki! Koeta parantua!
Miittailupaikkaa meillä ei tainnut vielä keskiviikoksi olla? Ellei haluta käydä jossain vanhoissa paikoissa, niin tuli mieleen Turun Kirjakahvila. En ole kylläkään käynyt siellä kuin sunnuntain brunssilla, niin en tiedä millainen tarjonta siellä on arkisin ja kuinka täyttä.
Voi ei Kuunliekki! Koeta parantua! :sad:

Rinja
Jees, voidaan minun puolestani kokeilla Kirjakahvilaa. Olen kuullut siitä paljon, mutta en (ilman juuri tekemääni googlailua) tiennyt edes, missä se on. Jos siellä sattuisi olemaan jostain syystä täyttä, vaihdetaan sitten vaan paikkaa. En kyllä usko, että siellä kovin täyttä on, kun se kerran avautuu vasta tuolloin kello 11.
Morgan Blood
Tämä käy myös minulle! Kirjis on ihan kiva ja ei siellä arkena pitäisi olla hirvittävästi porukkaa aikaisin.
18.03.2014
Joo, kuumeessa täällä kökötän, joten ei tule miitistä mun kohdalla mitään. :( Voin vain toivoa ettei seuraavalla kerralla ole yhtä huono tuuri.
Voi kurjuus, Kuunliekki.
Seuraavalla kerralla olet terveenä!
Voi kurjuus, Kuunliekki. :sad: Seuraavalla kerralla olet terveenä!

Me muut käydään sitten huomenna katsomassa millainen tarjonta on Kirjakahvilassa. :smile:
19.03.2014
Blackbird
Kiitti vielä Rinjalle ja Morganille hyvästä miittiseurasta! Koitan lukea uuden kirjani ja seuraavalla kerralla lupaan kertoa selviääkö James Bond taistelusta lumiauroja vastaan. :lol: