Täällä tuntuu olevan monenlaisia ketjuja ja ajattelin aloittaa hupailumielessä tämän uuden ketjun.
Minun viimeisin tyhmyyteni oli se kun entinen spotifyni, jonka latasin jostain netistä ilmaiseksi alkoi ilmoitella, että pitää hyväksyä uudet sopimukset, että spotify toimisi edelleen ja lukaisin ne vain pikapikaa läpi ja sain siitä sellaisen käsityksen, että spotifystäni pitää nyt ruveta maksamaan ja kun olen vähävarainen, niin päätin poistaa sitten musiikki-ohjelmani.
No sitten meni jonkin aikaa ilman musiikkia ja sain vieroitusoireita ja ajattelin katsoa uudestaan netistä niitä spotifyn sopimuksia ja katsoinkin tosi tarkasti ne läpi ja kävikin ilmi, että eihän siitä perusversiosta mitään tartte maksaa ja latasin sen sitten uudestaan ja nyt on taas musiikkia elämässä suureksi ilokseni.
Mutta kyllä tämä tyhmyyteni sitten nauratti ja huvitti minua jälkeen päin kovasti :)
Aurelia

Aurelia